How to generate a Command Line CSR for Microsoft Exchange 2007 ?

Common name - Skal stemme nøjagtigt overens med den URL, som du ønsker at sikre – det vil typisk være dit fulde domænenavn (f.eks. devel.ssl247.co.uk eller mail.devel.ssl247.co.uk). Husk www. er vigtigt – medtag det, hvis du ønsker at sikre https://www.dinside.com.

Organisation - Det juridiske (officielt registrerede) navn på din organisation, inklusive A/S, aps., Inc., LLP, Pvt, Plc, Ltd, SARL osv.

Organisatorisk enhed - Web

By/sted - Byen, hvor din organisation er placeret.

Stat/provins - Staten, som din organisation er placeret i.

Land - Klik her for at få den officielle liste over ISO-landekoder til dette felt.