Hjælp og support - Installer dit SSL-certifikat

Hvis du vil installere dit SSL-certifikat, skal du følge disse 4 trin:

Opret din CSR Køb dit certifikat Download rødder Installer dit certifikat

Support til digitale ID'er

Vores support til digitale ID'er indeholder mange vejledninger, så du kan signere og kryptere dine e-mails og signere dine Microsoft Office-dokumenter med dit personlige ID, underskrive din kode med dit kodesigneringscertifikat, signere dine PDF-dokumenter med Adobe CDS-certifikatet og installere dit Norton Secure-logo.


Klar dig selv med vores SSL-værktøjer

Vi har udviklet værktøjer specielt til dig for at gøre tingene lette: CA-rod og mellemliggende certifikater, en CSR-dekoder til at tjekke din CSR for nøjagtighed, et værktøj til at kontrollere godkenders e-mail for et domænenavn og guider til at hjælpe dig med at generere en CSR med OpenSSL og Keytool og til Microsoft Exchange.


Installer dit hjemmesidelogo

Hvert SSL-certifikat leveres med et gratis hjemmesidelogo. Hjemmesidelogoet betyder, at du kan vise certifikatudbyderens logo på din hjemmeside og vise over for dine kunder, at hjemmesiden er sikker. De fleste af dem er klikbare, og mht. OV -certifikater og derover vil internetbrugere se, at din virksomheds identitet er blevet bekræftet, og at de er sikre, når de handler med dig.


Som SSL-konsulenter er vi her for at hjælpe

Vores team af hjælpsomme rådgivere er her for at hjælpe dig med at installere og administrere dine SSL-certifikater. De er alle højtuddannede i teknisk support og kundeservice, så du får al den support, du har brug for, fra en venlig specialist.

Hvis du har brug for en genudstedelse af et certifikat, der kan genudstedes, så kontakt os, så indleder vi en genudstedelsesproces for dig.

+45 (8) 082 0060
sales@ssl247.dk