Organisatorisk validerede SSL-certifikater

Med et af vores organisatorisk validerede SSL-certifikater godkendes din organisation, din hjemmeside sikres, og dine kunder ser, at din virksomhed er troværdig.

Organisationsvalidering (OV) er et vigtigt skridt ove domænevalidering med hensyn til den tillid, det skaber. Flere af vores OV-certifikater tillader dig at integrere din virksomheds navn i deres hjemmesidelogoer og styrker dermed tilliden yderligere. Kontakt os i dag for at finde ud af hvilke.

Med krypteringsniveauer på op til 256-bit og ekstra sikkerhedsfunktioner afhængigt af det certifikat, du vælger, kan OV være et godt valg for din virksomhed. Sammenlign OV med andre valideringsmetoder her, eller kontakt os, og lad en af vores venlige rådgivere hjælpe dig med at beslutte hvilken valideringsmetode, der er den rigtige for dig.


En OV certifikat vil vise dine kunder at din virksomhed er legitim og troværdig, da det leveres med ekstra sikkerhedsfunktioner som standard herunder sikkerhedstjek organisation detaljer, hjælper dig med at gøre mere for at beskytte din online data.


Har du brug for at garantere stærk kryptering over for dine onlinebrugere?

Hvis du har brug for at beskytte din hjemmesides besøgende med en stærk kryptering, uden at gå på kompromis med oplevelsen af mobilitet, så har du bug for et ECC akriveret SSL-certifkcat. ECC optager mindre båandbredde, men tilbyder lige så god kryptering som meget større certifikater – 256-bit ECC-certifikater svarer til et standard 3072-bit certifikat. Hvis du har brug for stærk kryptering uden at gå på kompromis med brugeroplevelsen, så bør du vælge et af vores ECC-aktiverede OV SSL-certifikater.

Er organisationsvalidering det rigtige valg for din virksomhed?

Find ud af, om OV vil opfylde alle dine sikkerhedsbehov – besøg vores guide, eller tal med en af vores venlige SSL-rådgivere.

Se, hvordan du får et OV SSL-certifikat på 48 timer

+45 (8) 082 0060
sales@ssl247.dk