EV SSL - Viser "green bar of trust"

Giv dine kunder ultimativ tillid til din hjemmeside med udvidet validerings-SSL


Hvad er udvidet validering?

UV SSL er den nyeste teknologi - og inddrager den strengeste validering af din hjemmeside og organisation. Et EV SSL-certifikat vil identificere den organisation, der ejer din hjemmeside - og tydeligt vise denne information i dine besøgendes browsere. EV SSL gør også tillidsbjælken i dine besøgendes browsere grøn. Det er tidens mest øjeblikkelige tegn på sikkerhed.

Men den grønne tillidsbjælke er der ikke bare for et syns skyld. Den vil veksle mellem navnet på SSL-certifikatets udbyder, der udstedte dit SSL-certifikat og navnet på det selskab, der ejer din hjemmeside. Dette gør det stort set umuligt for phishere at kapre dit websted eller dit onlinebrand.

EV


Hvad vil udvidet validering gøre for din hjemmeside ... og din virksomhed

Forbrugere ønsker at forsikre sig om, at deres informationer er sikre. Ved at vise den "grønne tillidsbjæke” beviser UV, at din hjemmeside er sikker - og at din virksomhed er troværdig. Det betyder, at forbrugerne, hvis du bruger EV og dine konkurrenter ikke gør det, vil være mere tilbøjelige til at vælge din hjemmeside. UV tilbyder også den bedste beskyttelse mod phishing-angreb, så din onlineforretning aldrig vil blive ramt af phishere. Så det betyder bedre beskyttelse, forbedret tillid til din hjemmeside og forretning - og potentielt mere salg online. Ikke dårligt for et certifikat.

Hvad vil udvidet validering gøre for dine onlinekunder

Selv om dine kunder måske ikke ved det, giver UV dem den bedste beskyttelse mod phishing-angreb. Dette, kombineret med kryptering på op til de maksimale 256 bit, betyder, at dine kunder ikke kan blive sikrere, når de shopper online.

Den "grønne tillidsbjælke" fortæller dine kunder, at de er sikre på din hjemmeside - og at de kan aflevere deres kreditkortoplysninger uden at bekymre sig om deres sikkerhed. Et UV SSL-certifikat gør onlineshopping til en mere afslappet oplevelse

Implementering af synlige tegn på sikkerhed fra rodnøglecentre


Hvem har brug for udvidet validering… du?

Enhver bank, offentlig enhed eller e-handelshjemmeside bør have UV, ligesom enhver anden, der ønsker den bedste beskyttelse mod phishing-angreb og ultimativ tillid til deres hjemmeside og forretning. UV er også godt for virksomheder, der ønsker at følge bedste praksis og demonstrere hjemmesideadministration i topkvalitet for deres bestyrelse eller virksomhedens interessenter.

Hvis dette lyder som noget for dig, så tag et kig på vores udvalg af UV SSL-certifikater.

Se, hvordan du får et UV SSL-certifikat i løbet

Er udvidet validering det rigtige for din forretning? Og hvilket certifikat bør du vælge? Find ud af det nu med vores guide, eller kontakt os for at få uvildig SSL-rådgivning.

+45 (8) 082 0060
sales@ssl247.dk