Domænevaliderede certifikater

Øjeblikkelig sikkerhed på din hjemmeside

Få din hjemmeside valideret på minutter med et domænevalideret certifikat fra SSL247. Vælg mellem de uovertrufne muligheder nedenfor – og vis dine besøgende, at din hjemmeside er sikker. Domænevalidering er den hurtigste og enkleste måde at få SSL, som giver dig øjeblikkelig sikkerhed.


DV certifikater vil tilbyde basic-niveau beskyttelse til din web-formularer, e-mails og logins med op til 256-bit SSL kryptering.


Sikkerhed på arbejde, der hjemme eller på farten…

Sørg for din hjemmesides besøgende er sikre, uanset hvordan de får tilgang til hjemmesiden med et mobil-kompatibelt SSL.. Dine besøgende vil være beskyttet af kryptering, der strækker sig fra 40 bit lige til 256 bit på både internettet og mobile browsere. Husk, for en stærkere og hurtigere certifikat, gå til en ECC SSL-certifikat

Pres sikkerhed og tillid til det yderste

Vælg Organisationsvalidering for at få både tillid til din hjemmeside  OG din forretning. Men, hvis du kræver uovertruffen tillid - og det allerbedste inden for SSL-industrien - så vælg altid –  Udvidet validering med med visning af den grønne tillidsbjælke og identifikation af din virksomhed.


Se hvordan du får et DV SSL-certifikat

Hvis domænevalidering er det rigtige til din hjemmeside, eller hvis du har brug for Organisationsvalidering? Så har du måske også brug for Udvidet validering. Find ud af det nu med vores guide, eller kontakt os for at få uvildig, SSL ekspertrådgivning

+45 (8) 082 0060
sales@ssl247.dk