Wildcard SSL - Secure ubegrænset sub-domæner

En fleksibel, arbejdsbesparende og omkostningseffektiv løsning til at sikre ubegrænsede underdomæner

Wildcard SSL-certifikat sikres flere tjenestersamtidigt.

Hvordan fungerer det?

Jokertegnet (*) understøttes af certifikatet, som præfiks til det fuldt kvalificerede domænenavn (f.eks. "www." i www.SSL247.co.uk). Det leverer derefter SSL-sikkerhed til hele underdomænets niveau samt en bred vifte af tjenester. For at illustrere dette vil *.SSL247.co.uk sikre ssl247.dk, mail.SSL247.co.uk, blog.SSL247.co.uk, etc.

Et wildcard er en økonomisk løsning, der beskytter dine besøgende på alle dine underdomæner; både med hensyn til administration og omkostninger.

Hvorfor vælge et wildcard SSL-certifikat?

Den største fordel ved et wildcard er den ubegrænsede dækning, det giver på tværs afalle dine underdomæner. Det gør ingen forskel, om du har et par stykker eller flere hundrede. Så længe de underdomæner, du ønsker at sikre, har samme position som det *, så dækker wildcardet dem. Det betyder, at du kan glemme besværet med at installere, administrere og forny flere forskellige SSL-certifikater.

Mens vi er ved det ubegrænsede tema, så har alle vores produkter, med undtagelse af DigiCert Wildcard, ubegrænsede serverlicenser. Så hvis dit firma bruger mere end én fysisk server, behøver du ikke at købe flere certifikater. Dit wildcard vil generøst yde den samme sikkerhed på tværs af dem alle.

Oven i dette vil alle underdomæner, du måtte ønske at sikre, senere hen også blive sikret af det samme certifikat. Så du kan blive ved med at tilføje underdomæner til uden ekstra beregning og uden ekstra administration.

Det er også en utroligt fleksibel løsning til din internetsikkerhed. Flere tjenester kan dækkes med et certifikat, så længe tjenesten fungerer på samme niveau som *. Dette betyder, at ét certifikat fx sikrer både en e-mail, en remote service og meget mere.

Og da det kun er ét certifikat, behøver du kun gennemgå én sikkerhedsgodkendelsesproces, hvilket gør det til et af de mest bekvemme og håndterbare certifikater på markedet.

Hvorfor er et Wildcard fra SSL247® din bedste valgmulighed

Her er det korte af det lange: Vi tilbyder uovertruffen service, forhåndsgodkendelse og kontostyring.

Når du kontakter os, får du udnævnt en dedikeret kontoadministrator. De kan alle kontaktes på en direkte linje, så du ikke spilder din eller din virksomheds tid på langtrukne telefonkøer. Derudover er din konsulent en SSE+ akkrediteret SSL-ekspert, hvis ekspertise er et værdifuldt, tidsbesparende aktiv, hvilket er virkelig svært at få fat i

Hvis du derimod handler med størstedelen af branchen, finder du dig selv messende automatiske meddelelser og valgmenuer, til du falder i søvn. Andre knap så hjælpsomme forhandlere giver dig "cowboyservice"; de tager dine penge, giver ingen direkte kontaktoplysninger og efterlader dine ubesvarede spørgsmål nederst i deres generiske indbakke.

Derudover sikrer vores unikke forhåndsgodkendelsesservice, at udstedelsen af certifikatet foregår så glat som muligt, så du kan oprette sikkerheden på dine underdomæner og vise dit engagement over for dine besøgendes sikkerhed så hurtigt som muligt. Vi er Platinum partnere hos alle de store certifikatudbydere. Hvis du handler med en partner med lavere partnerniveau, vil dit certifikats godkendelsesproces havne nederst i to-do bunken. Som en del af vores løfte som en servicebaseret virksomhed, gør vi alt, hvad der er muligt for at øge prioriteringen af din godkendelse og udstedelse.

Dermed kan du problemfrit administrere dit wildcard og andre SSL-produkter, og samtidigt vil du også modtage GRATIS adgang til en moderne, lækker og kraftfuld portal, der giver ubesværet administration. Med vores MySSL® betjeningspanel er administration helt ligetil og problemfri. Det giver dig 24/7 adgang til din SSL-portefølje og leverer en nem metode til at forny dine certifikater med samt en række fleksible betalingsmuligheder. I sidste ende er MySSL® legende let i forhold til den kamp, du ville stå over for ved at bruge nogle af vore konkurrenters forældede og klodsede legacy-systemer.

Endelig får du branchens førende 30-dages pengene-tilbage-garanti. Hos de fleste af vores konkurrenter ville du være heldig, hvis du bare fik en uge. Så det er 23 dage ekstra, hvor du kan beslutte dig.

Vores anbefaling

Vælg et wildcard, der tilbyder organisationsvalidering ,og skab øget tillid til din virksomhed.

Det skal bemærkes, at fordi wildcard-certifikater administrerer flere underdomæner, kan de være mindre sikre end andre alternativer. Det ville ikke være klogt at bruge det som din primære certifikatløsning. Men det betyder ikke, at vi siger, det ikke er en mulighed, som er værd at forfølge – store virksomheder som Google bruger fx wildcards. Som en del af en bredere sikkerhedsløsning er et Wildcard en meget omkostningseffektiv og bekvem mulighed.

Men hvis du har brug for at sikre en Microsoft Exchange 2007-2012, Microsoft Office Communication Server, eller hvis du ønsker at gå længere for dine kunders sikkerhed, så bør du overveje et SAN-certifikat

Selv om det kræver mere administration, vil hvert af dine underdomæner blive undersøgt og godkendt individuelt, hvilket giver mulighed for øget sikkerhed af fortrolige og private data. Desuden er udvidet validering er også en mulighed med et SAN-certifikat. Dette vil forsyne din hjemmeside med den berømte grønne tillidsbjælke og kan føre til en markant forbedring i dit salg.

Men se til højre for flere detaljerede specifikationer på alle vores pakker.

Kontakt os

Hvis du er ivrig efter at sikre dine underdomæner med et wildcard SSL-certifikat, eller du er på udkig efter flere oplysninger, så kontakt en af vores dedikerede internetsikkerhedskonsulenter i dag.

    +45 (8) 082 0060
   sales@ssl247.dk