SAN Wildcard SSL – Det helt fleksible og omkostningseffektive certifikat til mange anvendelser

Den nye SAN Wildcard-mulighed, som leveres af SSL247®, er et OV-certifikat til mange anvendelser, som giver større fleksibilitet i forbindelse med vores eksisterende udvalg af løsninger. Mens traditionelle Wildcard- og SAN-certifikater (også kendt som UC SSL) er begrænsede til dét, de kan sikre, så kan et enkelt SAN Wildcard indeholde en blanding af op til 100 fuldt kvalificerede domæner (FQDN) og underdomæner – hvilket sænker de administrative omkostninger og forenkler jeres SSL-infrastruktur som følge deraf.

Produkt

Certifikattype

Fælles navn (CN)

Normalt (ikke-Wildcard) SAN

Samlet antal SAN'er

Symantec Secure Site + SAN Wildcard

OV

Ikke-Wildcard

Ja

100

Symantec Secure Site Pro + SAN Wildcard

OV

Ikke-Wildcard

Ja

100

Thawte SSL Webserver + SAN Wildcard

OV

Ikke-Wildcard

Ja

100

GeoTrust True BusinessID + SAN Wildcard

OV

Ikke-Wildcard

Ja

100

GeoTrust True BusinessID Multi-Domain + SAN Wildcard

OV

Ikke-Wildcard

Ja

100

Derfor skal du vælge et SAN Wildcard-certifikat

Den største fordel ved et Wildcard SAN er evnen til at sikre både domæner og underdomæner med et enkelt OV-certifikat. Det er lige meget, om du skal sikre IP-adresser, domæner, interne domæner eller underdomæner, da Wildcard SAN-certifikatet kan sikre enhver kombination af op til 100 domæner og underdomæner – hvilket betyder, at du ikke skal spekulere på besværlighederne med at installere, håndtere og forny mange forskellige SSL-certifikater.

En anden fordel ved Wildcard SAN-muligheden er, at certifikatet er Organisationsvalideret (OV), hvilket betyder, at besøgende kan verificere din sides legitimitet hurtigt og bekvemt, uden overhovedet at skulle gå væk fra browseren.

Udover dette kan den, hvis du ønsker at sikre yderligere domæner eller underdomæner på et senere tidspunkt, sikres af det samme certifikat, så du kan blive ved med at tilføje op til maksimalt 100 domæner og underdomæner uden ekstra gebyr eller administration.

Denne løsning udgør en utrolig fleksibel tilføjelse til din websikkerhedsportefølje. Der kan dækkes flere forskellige tjenester med ét certifikat; så længe det fælles navn (Common Name/CN) i dette certifikat ikke er et Wildcard. Det betyder, at et enkelt certifikat vil, for eksempel, sikre en e-mail-server, en fjerntjeneste, et domæne og andet.

Eksempel:

Fælles navn (CN/Common Name): www.example.com Almindelig SAN: dev.example.com Wildcard SAN-mulighed 1: *.support.example.com Wildcard SAN-mulighed 2: *.test.example.com

Og da det kun er ét certifikat, skal du kun gennemgå undersøgelsesprocessen én gang, hvilket gør det til ét af de mest praktiske og håndtérbare certifikater på markedet.

De vigtigste egenskaber

 • Større SSL-fleksibilitet
 • Reducerede administrative omkostninger
 • Forenklet håndtering af SSL-certifikater
 • Ubesværet sikring af (maksimalt 100) fuldt kvalificerede domæner (FQDN'er) og underdomæner
 • Sikring af flere forskellige tjenester med et enkelt OV-certifikat
 • Kræver kun én undersøgelsesproces

Derfor er et Wildcard SAN fra SSL247® din bedste mulighed

SSL247® er Platinum Partner med alle større CA'er samt eksklusiv ”Specialist Partner” med Symantec. Vi har opnået ISO 27001:2013-akkrediteringen og endda formået at vinde adskillige prestigefyldte priser undervejs i opbygningen af 10+ års erfaring i branchen – så du kan være sikker på, at vi véd noget om datasikkerhed.

Vores portefølje af priser og akkrediteringer adskiller SSL247® som værende DE førende websikkerhedseksperter i Europa. Ved at vælge SSL247® til at være jeres akkrediterede SSL-konsulent, vil jeres organisation få adgang til markedets førende supportniveau, som SSL247® er blevet kendt for, udover eksklusive markedsførende fordele, som inkluderer:

 • Eksklusiv 24/7-adgang til den førsteklasses MySSL® Portal
 • GRATIS og uvildige konsultationer med vores team af akkrediterede eksperter, som har vundet flere priser.
 • Direkte linje til support og adgang til førsteklasses forundersøgelsestjenester
 • 10+ års erfaring og ekspertise som førende i branchen
 • Flersproget support og direkte adgang til dedikerede kundechefer
 • GRATIS sikkerhedsevaluering for at sikre bæredygtigheden af jeres forretningskontinuitet på internettet

Kontakt os

Hvis du gerne vil vide mere om Wildcard SAN-muligheden, så kontakt vores akkrediterede konsulenter for at få en GRATIS uvildig konsultation og for at finde ud af, hvordan jeres virksomhed kan få gavn af vores prisvindende ekspertise i dag.

    +45 (8) 082 0060
   sales@ssl247.dk