Sikre din IP-adresse i stedet for dit domænenavn med IP SSL

Sikr din IP-adresse, og øg niveauet af tillid til din hjemmeside

Har du mere brug for at sikre din IP-adresse end dit domænenavn? Så behøver du ikke lede længere. SSL247®tilbyder dig to IP-adresse-SSL-certifikater. Begge giver dig præfikset 'https://'. Dette er et øjeblikkeligt tegn på kryptering – og et tegn på sikkerhed over for brugerne af din hjemmeside.

Vores IP-adresse-SSL-certifikater vil give dig Validering af din organisation. Det er et trin over domænevalidering – og vil styrke tilliden til din virksomhed ved at bekræfte sin identitet og frembringe sikkerhedsmærkatet. Organisationsvalidering er et must, hvis du forventer, at dine brugere skal give dig fortrolige oplysninger.

Hvordan kan du sikre din IP-adresse?

nullnull

Er et IP-adresse SSL-certifikat det rigtige for dig?

Vores IP-SSL-IP_certifikater leveres af to af de to mest betroede markedsførende virksomheder.

Skal du bruge den stærkere og hurtigere ECC kryptering, skal du vælge GlobalSign Organization SSL for IP.Et 256-bit ECC-certifikat ;rummer en virkeligt kraftig krypteringsstyrke som findes i et standard 3072-bit certifikat, uden at gå på kompromis med 256-bit certifikaternes hurtighed.

Og hvilket certifikat bør du vælge? Find ud af det nu med vores Wizard eller kontakt os for at få uvildig SSL-rådgivning.

    +45 (8) 082 0060
   sales@ssl247.dk