ECC Encryption - Stronger and Faster

Hvad er ECC-kryptering?

SSL-certifikater bruger sædvanligvis RSA-teknologi til oprettelse af kundesessionsnøgler, men nøglelængden bliver længere og længere for at kunne opretholde deres styrke mod hacking, hvilket betyder større krav til it-behandling.

Alternativet Elliptic Curve Cryptography (ECC), der leveres af SSL247® fra brancheførende partnere, opretter kortere sessionsnøgler, der er sværere at bryde for hackere. En NØDVENDIGHED for hurtige og sikre transaktioner eller udvekslinger.

Fordelene ved ECC-certifikater

  • Stærkere sikkerhed - ECC udnytter en matematisk algoritme, der er sværere for hackere at angribe, hvilket giver en bedre beskyttelse mod angreb end de nuværende krypteringsmetoder. Det betyder, at dit websted og infrastruktur er mere sikker end de nuværende RSA-metoder.

  • Uovertruffen ydeevne - ECC har et uovertruffent niveau af sikkerhed, men kræver en kortere nøglelængde. 256-bit ECC-nøgler har samme styrke som den massive 3072-bit RSA-nøgle, hvilket betyder, at du får større sikkerhed uden at gå på kompromis med ydeevnen.

  • Investeringsbeskyttelse - ECC SSL tilbyder en større sikkerhed fra et mindre certifikat. ECC-nøglelængder er meget mindre, og længden på nøglen øges ikke så hurtigt som ved andre krypteringsnøglemetode, hvilket i givet fald udvider hardwarens levetid, og giver et større udbytte af din investering.

  • Optimeret til mobilenheder - De kortere nøglelængder fra ECC betyder mindre certifikater, hvilket giver et lavere forbrug af båndbredde. Da kunder efterhånden i større og større grad flytter til mindre enheder som onlinetransaktioner, tilbyder ECC deres kunder en bedre oplevelse.

De overordnede fordele ved et ECC SSL-certifikat betyder, at der kræves mindre behandlingstid og hurtigere indlæsningstider for både mobilenheder og pc'er, hvilket i givet fald påvirker dit websted, din investering og i sidste ende din indtægt.

ECC Bit størrelsessammenligning

DigiCert Nøglestørrelse (Bits)

RSA og Diffie-Hellman Nøglestørrelse (Bits)

Elliptisk Kurve Nøglestørrelse (Bits)

80

1024

160

112

2048

224

128

3072

256

192

7680

384

256

15360

521

Få et ECC certifikat i dag

SSL247® er en platinpartner af brancheførende ECC certifikatudbydere ligesom DigiCert og Sectigo. Har ECC SSL-certifikater vakt din interesse? Uanset om du ønsker at forny eller udskifte et eksisterende certifikat, skal du ikke tøve med at kontakte en af vores godkendte eksperter for et frit og upartisk, uden forpligtelse, rådgivning i dag.

EEC certifikatsudbydere

Tal med en af vores dedikerede konsulenter for at få mere information:
+45 (8) 082 0060
sales@ssl247.dk