Produkter efter type

At vælge den rigtige type SSL-certifikat er en vigtig beslutning - og din virksomheds og dine kunders sikkerhed afhænger af den. SSL247®, SSL-konsulenterne, er her for at hjælpe. Kontakt os i dag, og få en gratis sikkerhedsvurdering og SSL-anbefaling.


EV SSL

Et EV eller udvidet valideringscertifikat giver din hjemmesides kunder og besøgende det ultimative mærkat på SSL-sikkerhed - den grønne tillidsbjælke. UV SSL giver også den aktuelt bedste beskyttelse mod phishing-angreb og mange andre fordele, afhængigt af det UV SSL-certifikat, du vælger. Kontakt osfor at finde ud af, om du har brug for UV SSL.

EV

Wildcard SSL

Et wildcard-SSL er det rigtige certifikat, når der er behov for, at en computer skal dele oplysninger med en anden. Wildcards er især nyttige, når du driver en hjemmeside, hvor dine kunder logger ind på din sikre server med betalingsformål for øje, eller når dit e-mail-program jævnligt kommunikerer med en anden computer eller et andet program. Hjemmesider, der bruger et Wildcard-SSL til at sikre deres onlineportaler, omfatter førende bankers hjemmesider, fora, opslagstavler og populære sociale netværkssider. For at finde ud af mere om, hvordan du sikrer et ubegrænset antal førsteniveaus underdomæner på et enkelt domænenavn skal du klikke her.

UC/SAN SSL

Unified Communications-certifikater, også kendt som UC-certifikater eller UCC-certifikater, giver dig fuld kontrol over det "underliggende alternative navn" felt. Det betyder, at du kan sikre så få eller så mange værtsnavne, som du vil, med bare et SSL-certifikat. UC-certifikater er udviklet til brug med Microsoft Exchange Server 2007, 2010 eller 2013. De kan bruges med enhver større servertype for at sikre flere Exchange-tjenester.

I modsætning til wildcards er SAN SSL-certifikater fuldt kompatible med mobile browsere, smartphones, PDA'er og Blackberries. Kontakt os for at finde ud af, om et SAN -certifikat er det rigtige for din virksomhed.


IP-adresse SSL

Hvis du har brug at sikre din IP-adresse i stedet for dit domænenavn, så er et IP-adresse SSL-certifikat lige det, du behøver. Vi tilbyder dig to IP-adresse SSL-certifikater. Begge giver dig præfikset 'https://' eller HTTPS-certifikatet, om du vil. Dette er et øjeblikkeligt mærkat for SSL-kryptering – og et tegn på sikkerhed over for brugerne af din hjemmeside.

Gratis test-SSL

Vores gratis SSL-certifikat er den perfekte måde at teste, hvad SSL kan gøre for din hjemmeside og din virksomhed. Du kan opleve hele processen fra ansøgning til installation i dag uden at bruge en krone eller forpligte dig til noget. Tag vores gratis 30-dages prøveversion