Enterprise SSL Certificates (Powered by Sectigo)

Løsninger på entrepriseniveau af dine behov til websikkerheden


EnterpriseSL (Powered by Sectigo)

SSL247®: Officielle EnterpriseSSL og Sectigo eksperter

EnterpriseSSL, der bruger Sectigo, den største CA i verden, og forsynes af SSL247, er et førsteklasses produkt, der er specielt udviklet til forretningskunder.EnterpriseSSL omfattende OV- og EV-certifikater prioriterer din sikkerhed og fortrolighed. Udover at få det højeste niveau af kryptering og klassens bedste valideringer og udstedelsestider, tilbyder EnterpriseSSL højværdi-tilføjelser til alle deres certifikater, herunder (men ikke begrænset til) SSL Labs Healthcheck udført af Qualys, CodeGuard webstedsbackup og PCI DSS scanninger med HackerGuardian.

Hvert certifikat i serien har et specifikt formål, så uanset om du sikrer interne domæner og IP-adresser eller dem, der er eksterne (over for offentligheden), er der et certifikat, som vil sikre din web-infrastruktur og samtidig reducere dine administrative byrder og spare penge. Du vil også blive dækket af den bedste garanti i branchen på p til 2.000.000 USD, hvis din SSL bliver misbrug, hacket eller mødt af et databrud på grund af fejl i certifikatet.


Hvad vil du få for dit EnterpriseSSL-certifikat fra SSL247®:


Sectigo Platinum Partner


Sådan vælger du det rigtige SSL-certifikat

SSL247 er officielle Platinum-partnere med Sectigo, herunder PositiveSSL og EnterpriseSSL. Det betyder, at du altid kan kontakte en af vores anerkendte rådgivere for at få flere oplysninger eller personlig ekspertvejledning til, hvilket produkt er den bedste løsning til at sikre din virksomhed.Sectigo Trust Seal

Løftet bag Sectigo Trust Seal kan tilføjes for at kommunikere for brugerne, at det er sikkert for dem at browse på dit websted, bekræfte at transaktioner er kodede, og at alle indsamlede personlige oplysninger er holdt sikre.
Comodo Trust Logo er nu blevet erstattet af Sectigo Trust.

Sectigo Trust Seal


Vil du gerne vide mere om EnterpriseSSL og PositiveSSL eller Sectigo?

SSL247® ® er attesterede Sectigo Platinum Partners og eksperter i Sectigo, EnterpriseSSL and PositiveSSL Sectigo, som er løsninger til websikkerheden. Hvis du har brug for hjælp til beslutningen om, hvilket certifikat er det rigtige for din virksomhed kan du prøve vores wizard-program program eller kontakte os direkte tfor at tale med en af vores anerkendte rådgivere, så du kan få flere oplysninger og personlig vejledning:
+45 (8) 082 0060
sales@ssl247.dk