Thawte SSL-certifikater

Sikkerhed fra en global leder inden for SSL

null

SSL247®: Officielle Thawte-eksperter

Hvert medlem af SSL247®-teamet er SSE og SSE+ akkrediteret-kvalificeret Thawte-ekspert. Vi er her med vores uvildige ekspert SSL-rådgivning for at hjælpe dig med at sikre din virksomhed og dine kunder. Du kan en af vores venlige SSL-rådgivere i dag. Med sit globale omdømme er Thawte den foretrukne SSL-leverandør i flere end 240 lande. Der er næsten 1 million aktive Thawte-certifikater, som netop nu sikrer virksomheder og mennesker over hele verden.

Det, du får ud af dit Thawte-certifikat fra SSL247®:

  • Op til $1.500.000 i garanti.
  • Kundernes foretrukne tegn på onlinesikkerhed og den bedste beskyttelse mod phishing-angreb med Thawte Extended Validation SSL
  • En gratis konsultation – der matcher din virksomheds sikkerhedsbehov med det rigtige SSL. Vores 30 dages pengene-tilbage-garanti, ubegrænsede certifikatgenudstedelser og en.

Thawte Site Seal

Et dynamisk, klikbart Thawte-hjemmesidelogo, der øger tilliden til din virksomhed. Brugere vil kunne klikke på dit domænes forsegling, bekræfte webstedets sikkerhed og bekræfte, at enhver privat information bliver gemt sikkert.

Vil du vide mere om Thawte?

For at hjælpe dig med at afgøre, om Thawte er det rigtige valg til din SSL-sikkerhed, kan du tage et kig på vores  ‘Hvorfor Thawte?’side eller tage en hurtig tur til vores MySSL® konto

Husk, at vores venlige og akkrediterede SSL-konsulenter kun er et telefonopkald eller email væk:
  +45 (8) 082 0060
   sales@ssl247.dk