Symantec SSL-certifikater

Symantec er den første kilde til online tillid og sikkerhed i verden.

RapidSSL

SSL247®: Officielle Symantec-eksperter

Symantec (tidligere VeriSign) er verdens mest betroede udbyder af onlinesikkerhed. Alle Fortune 500 virksomheder sikrer deres forretninger med Symantec, og over halvdelen af alle verdens businessdata sikkerhedskopieres af denne sikkerhedsgigant. Et Symantec SSL-certifikat vil give din virksomhed langt mere end SSL-sikkerhed. Det vil beskytte din hjemmeside, din organisation og dine kunder og hjælpe med at udvikle din forretning.

SSL247 ® er ikke kun en platinum-partner hos Symantec, vi har også andre akkrediteringer, der hæver niveauet af vores Symantec-ekspertise; såsom specialisering i sikring af hjemmesider og EMEA Symantec Champion. Disse eliteakkrediteringer garanterer vores evne til at give dig uvildige, officielle ekspertråd om SSL for at hjælpe dig vælge det rigtige SSL-certifikat til din virksomhed.

Find ud af, hvad Symantec har at sige om os her.

Det, du får ud af dit Symantec SSL-certifikat:

Seal-in-Search Technology

Logo-i-søgeteknologi viser Norton-logoet ved siden af din url i søgemaskineresultater og hjælper dig med at skille dig ud fra konkurrenterne og drive ny forretning til din hjemmeside. Norton Secured-logoet øger tilliden til din forretning og hjælper dig med at mindske antallet af forladte indkøbskurve og øger antallet af gentagne transaktioner.

Vil du vide mere om Symantec?

Hvis du foretrækker det, kan du besøge vores Wizard for at få en hurtig anbefaling. Du vil måske også finde vores "Hvorfor Symantec?"-side nyttig.

Eller Kontakt os direkte:
    +45 (8) 082 0060
   sales@ssl247.dk