Sectigo
Positive SSL Pro

Prisrigtig adgang til grundlæggende kryptering


PositiveSSL (Powered by Sectigo)

SSL247®: Officielle PositiveSSL og Sectigo eksperter

PositiveSSL, der bruger Sectigo, den største CA i verden, er en indgangsniveau-certifikatmyndighed, som tilvejebringer hurtig, prisbillig kryptering efter branchestandard med en garanti på op til 50.000 USD til at sikre dine kundetransaktioner.

Vigtigere endnu, forsikres dine kunder om, at det er sikkert at handle med dig, fordi følsomme opløsninger krypteres og forbliver private. Certifikaterne følges af en hængelås og 99,9 & browsertillid og er ideel til små og mellemstore virksomheder, som har brug for kryptering af deres intranet, webmail eller ikke-kritiske websteder. PositiveSSL tilbyder DV- og EV-certifikater, som er kompatible med alle populære internetbrowsere. 256-bit SSL certifikaterne kan prale af en gratis TrustLogo og tilvejebringer realtids-webidentitetsforsikring for dine kunder.


Hvorfor købe PositiveSSL, der bruger Sectigo, fra SSL247?®:

Sectigo Platinum Partner

Sådan vælger du det rigtige SSL-certifikat

SSL247 er officielle Platinum-partnere with Sectigo, including PositiveSSL and EnterpriseSSL. med Sectigo, herunder PositiveSSL og EnterpriseSSL. Det betyder, at du altid kan kontakte en af vores anerkendte rådgivere for at få flere oplysninger eller personlig ekspertvejledning til, hvilket produkt er den bedste løsning til at sikre din virksomhed.Sectigo Trust Seal

Løftet bag Sectigo Trust Seal kan tilføjes for at kommunikere for brugerne, at det er sikkert for dem at browse på dit websted, bekræfte at transaktioner er kodede, og at alle indsamlede personlige oplysninger er holdt sikre.
Comodo Trust Logo er nu blevet erstattet af Sectigo Trust Seal.


Sectigo Trust Seal


Vil du gerne vide mere om PositiveSSL, EnterpriseSSL eller Sectigo?

SSL247® er attesterede Sectigo Platinum Partners og eksperter i PositiveSSL, EnterpriseSSL og Sectigo, som er løsninger til websikkerheden. Hvis du har brug for hjælp til beslutningen om, hvilket certifikat er det rigtige for din virksomhed, kan du prøve vores wizard-program eller kontakte os direkte for at tale med en af vores anerkendte rådgivere, så du kan få flere oplysninger og personlig vejledning:
+45 (8) 082 0060
sales@ssl247.dk