Sectigo
Positive SSL

Prisrigtig adgang til grundlæggende kryptering


PositiveSSL (Powered by Sectigo)

SSL247®: Officielle PositiveSSL og Sectigo eksperter

PositiveSSL (Powered by Sectigo) er et Domain Validation (DV) certifikat, som giver minimumsniveauet for krypteret sikkerhed, der kræves til kundernes transaktioner, og kan udstedes hurtigt inden for 10 minutter - perfekt til små virksomheder.


Hvorfor købe PositiveSSL, der bruger Sectigo, fra SSL247?®:

Sectigo Platinum Partner

Sådan vælger du det rigtige SSL-certifikat

SSL247 er officielle Platinum-partnere with Sectigo, including PositiveSSL and EnterpriseSSL. med Sectigo, herunder PositiveSSL og EnterpriseSSL. Det betyder, at du altid kan kontakte en af vores anerkendte rådgivere for at få flere oplysninger eller personlig ekspertvejledning til, hvilket produkt er den bedste løsning til at sikre din virksomhed.Sectigo Trust Seal

Løftet bag Sectigo Trust Seal kan tilføjes for at kommunikere for brugerne, at det er sikkert for dem at browse på dit websted, bekræfte at transaktioner er kodede, og at alle indsamlede personlige oplysninger er holdt sikre.
Comodo Trust Logo er nu blevet erstattet af Sectigo Trust Seal.


Sectigo Trust Seal


Vil du gerne vide mere om PositiveSSL, EnterpriseSSL eller Sectigo?

SSL247® er attesterede Sectigo Platinum Partners og eksperter i PositiveSSL, EnterpriseSSL og Sectigo, som er løsninger til websikkerheden. Hvis du har brug for hjælp til beslutningen om, hvilket certifikat er det rigtige for din virksomhed, kan du prøve vores wizard-program eller kontakte os direkte for at tale med en af vores anerkendte rådgivere, så du kan få flere oplysninger og personlig vejledning:
+45 (8) 082 0060
sales@ssl247.dk