Sectigo
DV SSL

Løsninger på entrepriseniveau af dine behov til websikkerheden

EnterpriseSL (Powered by Sectigo)

SSL247®: Officielle Sectigo eksperter

DV SSL (Drevet af Sectigo) er et Domain Validation (DV) certifikat, som giver det mindste niveau af krypteret sikkerhed, der kræves til kundernes transaktioner, og kan udstedes hurtigt inden for 10 minutter - perfekt til små virksomheder.


Hvad vil du få for dit Sectigo-certifikat fra SSL247®:

  • Domæne validering
  • Ubegrænsede serverlicenser for alle produkter
  • Op til 256-bit SSL kryptering, kompatibel med alle browsere, operativsystemer, applikationer og enheder
  • ECC (Elliptic Curve Cryptography) algorithm, en krypteringsmetode, der tilbyder hurtigere og sikrere forbindelser, fås uden ekstra pris og er egnet til mobilenheder (smartphones, tablets…). Kontakt os for at få mere at vide.
  • En garanti på op til 10,000 USD – du vil sandsynligvis aldrig for brug for den, men det er godt at vide, at den er der
  • PCI DSS scanninger med HackerGuardian
  • SSL Labs Healthcheck (udført af Qualys)
  • Vores 30 dages pengene-tilbage garanti
  • En gratis sikkerhedsbedømmelse en MySSL® konto og fuldt dedikeret kontoadministration.
Sectigo Platinum Partner

Sådan vælger du det rigtige SSL-certifikat

SSL247 er officielle Platinum-partnere med Sectigo, herunder PositiveSSL og EnterpriseSSL. Det betyder, at du altid kan kontakte en af vores anerkendte rådgivere for at få flere oplysninger eller personlig ekspertvejledning til, hvilket produkt er den bedste løsning til at sikre din virksomhed.


Sectigo Trust Seal

Løftet bag Sectigo Trust Seal kan tilføjes for at kommunikere for brugerne, at det er sikkert for dem at browse på dit websted, bekræfte at transaktioner er kodede, og at alle indsamlede personlige oplysninger er holdt sikre.

Sectigo Trust Seal

Vil du gerne vide mere om EnterpriseSSL og PositiveSSL eller Sectigo?

SSL247® ® er attesterede Sectigo Platinum Partners og eksperter i Sectigo, EnterpriseSSL and PositiveSSL Sectigo, som er løsninger til websikkerheden. Hvis du har brug for hjælp til beslutningen om, hvilket certifikat er det rigtige for din virksomhed kan du prøve vores wizard-program program eller kontakte os direkte tfor at tale med en af vores anerkendte rådgivere, så du kan få flere oplysninger og personlig vejledning:
+45 (8) 082 0060
sales@ssl247.dk