GeoTrust SSL-certifikater

Sikkerhed fra verdens næststørste udbyder af digitale certifikater

null

SSL247®: Officielle GeoTrust-eksperter

Vores venlige SSL-konsulenter er alle SSE og SSE+ akkrediterede ogkvalificerede eksperter i GeoTrust SSL-certifikater. Vores uvildige, akkrediterede rådgivere er her for at hjælpe dig med at gennemgå GeoTrusts sortiment og vælge det rigtige SSL-certifikat til din virksomhed. Som de foretrukne certifikater for mere end 100.000 virksomheder sikrer GeoTrusts SSL-løsninger online-transaktioner i over 150 lande.

Dette får du ud af dit GeoTrust SSL-certifikat fra SSL247®:

  • Op til $1.500.000 i garanti.
  • Ekstra serverlicenser og erstatningscertifikater uden ekstra omkostninger.
  • Øget tillid til din hjemmeside og din virksomhed med et af Geotrusts udvidede validerings-SSL-certifikater – True BusinessID Multi-Domain EV eller True BusinessID EV.
  • En sikkerhedssvurdering og SSL-anbefaling fra en af vores venlige, akkrediterede SSL-rådgivere, vores 30 dages pengene-tilbage-garanti, en MySSL ® konto og fuld kontoadministration, herunder teknisk support.
GeoTrust True Site

Et GeoTrust True Site-logo, som kan designes individuelt med dit firmas oplysninger, afhængigt af dit valg af gyldighedsgodkendelse.

Vil du gerne vide mere om GeoTrust?

Vi har oprettet en særlig Knowledge Base for at hjælpe dig med at afgøre, om dette er det rigtige SSL-sortiment til din virksomhed. . 

Husk, du kan også tale med en af vores akkrediterede SSL-konsulenter for at få upartisk SSL-rådgivning:
   +45 (8) 082 0060 
   sales@ssl247.dk