DigiCert SSL-certifikater

DigiCert er den første kilde til online tillid og sikkerhed i verden.

DigiCert

SSL247®: Officielle DigiCert-eksperter

DigiCert (tidligere Symantec website security) er verdens mest betroede udbyder af onlinesikkerhed. Alle Fortune 500 virksomheder sikrer deres forretninger med DigiCert, og over halvdelen af alle verdens businessdata sikkerhedskopieres af denne sikkerhedsgigant. Et DigiCert SSL-certifikat vil give din virksomhed langt mere end SSL-sikkerhed. Det vil beskytte din hjemmeside, din organisation og dine kunder og hjælpe med at udvikle din forretning.

SSL247 ® er ikke kun en platinum-partner hos DigiCert, vi har også andre akkrediteringer, der hæver niveauet af vores DigiCert-ekspertise; såsom specialisering i sikring af hjemmesider og EMEA DigiCert Champion. Disse eliteakkrediteringer garanterer vores evne til at give dig uvildige, officielle ekspertråd om SSL for at hjælpe dig vælge det rigtige SSL-certifikat til din virksomhed.

Find ud af, hvad DigiCert har at sige om os her.

Det, du får ud af dit DigiCert SSL-certifikat:

Seal-in-Search Technology

Logo-i-søgeteknologi viser Norton-logoet ved siden af din url i søgemaskineresultater og hjælper dig med at skille dig ud fra konkurrenterne og drive ny forretning til din hjemmeside. Norton-logoet øger tilliden til din forretning og hjælper dig med at mindske antallet af forladte indkøbskurve og øger antallet af gentagne transaktioner.

Vil du vide mere om DigiCert?

Hvis du foretrækker det, kan du besøge vores Wizard for at få en hurtig anbefaling. Du vil måske også finde vores "Hvorfor DigiCert?"-side nyttig.

Eller Kontakt os direkte:
    +45 (8) 082 0060
   sales@ssl247.dk