Thawte
SSL Web Server

Krypter dine besøgendes personlige oplysninger, og forøg tilliden til din hjemmeside og din virksomhed med Thawtes SSL Web Server-certifikat.

null

Med fuld organisationsvalidering, ser besøgende, at Thawte, en førende certifikatudbyder, har valideret din organisation. Og da din virksomheds navn er indlejret i dit gratis Thawte hjemmesidelogo, får dine kunder et øjeblikkeligt tegn på, at din virksomhed er legitim og troværdig.

Fordele og funktioner

  • Organisationsvalidering
  • Universel kompatibilitet med alle browsere og mobile enheder
  • $1,250,000 garanti
  • Ubegrænsede gratis erstatninger i hele certifikatets levetid
  • En række enestående fordele fra SSL247®. De omfatter vores 30 dages pengene tilbage garanti, rådgivning og hjælp fra en personlig kontoadministrator, og en MySSL® konto
  • Gratis Thawte hjemmesidelogo, tilgængeligt på 18 sprog:

SSL247® - officielt anerkendte Thawte-eksperter, kun et telefonopkald væk

Vores venlige team af SSL-konsulenter er alle SSE og SSE + akkrediterede, officielt anerkendte eksperter på Thawte SSL-certiifcater. Du kan tale med en af dem nu - og finde ud af, om Web Server-certifikatet er det rigtige for dig - på 8082 0060 .

Har du brug for en hjælpende hånd?

Kan du stadig ikke afgøre om Thawte Web Server-certifikatet er det rigtige for dig? Prøv vores guide, eller kontakt os for at få uvildig SSL-rådgivning på:

null 8082 0060
null sales@ssl247.dk 

Vi er sikre på, at du bliver tilfreds med vores service - vi får masser af komplimenter for den, og meget af vores forretning kommer fra tilfredse kunder, der fortæller andre om, hvor glade de er hos os. Prøv os selv i dag.

Brug for mere info om SSL? Tag et kig på afsnittet om SSL-certifikater i vores Knowledge Base.