RapidSSL
RapidSSL Pro Wildcard

RapidSSL

Hvis du har brug for SSL-sikkerhed til afprøvning eller internt brug, så er dette SSL-certifikatet for dig.

I modsætning til RapidSSL, leveres RapidSSL Pro med genudstedelses-support. Så hvis du har brug for hjælp til geninstallering af dit certifikat (og mange af vores klienter oplever dette), er vi klar med teknisk specialistsupport for at få dig op at køre igen på ingen tid .

Fordele og funktioner

  • Ideelt til intern brug/test miljøer
  • Domænevalidering
  • Gratis og ubegrænsede erstatningscertifikater sammen med dedikeret genudstedelsessupport
  • Ekstra serverlicenser uden ekstra omkostninger
  • $10,000 garanti
  • SSL247® eksklusiviteter, herunder vores 30 dages pengene tilbage garanti, en personlig kontoadministrator og en MySSL® konto

RapidSSL Seal

En RapidSSL-hjemmeside tegn giver basal tillid med kunder, der besøger dit websted.


SSL247®: Akkrediterede RapidSSL eksperter, klar til at hjælpe

Hos SSL247® er alle vores medarbejdere SSE og SSE + akkrediterede -officielt anerkendte specialister i RapidSSL-sortimentet. Vi er klar med vores uvildige, sagkyndige råd for at hjælpe dig med at beslutte, om RapidSSL Pro certifikatet er det rette for din virksomhed. Du kan tale med en af vores SSL-konsulenter nu på 8082 0060 .

Har du brug for ekstern SSL-sikkerhed?

Hvis du har klienter, kunder eller leverandører, der har brug for at drage fordel af din SSL-sikkerhed, så tag et kig på vores GeoTrust-sortiment. SSL-certifikater fra GeoTrust er også mobilt kompatible – det er RapidSSL Pro certifikatet ikke.

Er du usikker på hvilket SSL-certifikat, der er det rigtige for din virksomhed?

Har du brug for mere at vide om SSL? Tag et kig på afsnittet om SSL-certifikater i vores Knowledge Base. Vores team af akkrediterede SSL-eksperter er klar til at hjælpe dig med at finde det rette SSL-certifikat til din virksomhed eller projekt.

null 8082 0060
null sales@ssl247.dk


Når du ringer, skal du ikke vente, og der er ingen telefonsvarer. Du kommer igennem til et venligt medlem af vores team, som med glæde vil hjælpe dig. Vores kundeservice er vigtig for os, ligesom den er vigtig for vores kunder. Det er derfor, at mange anbefaler os til deres kontakter.