RapidSSL
RapidSSL

RapidSSL

Få førstegangs SSL-sikkerhed til internt brug og test med et RapidSSL-certifikat.

Udstedes inden for 10 minutter, og med op til 256-bit kryptering giver et RapidSSL-certifikat dig hurtig, billig SSL-sikkerhed.

Fordele og funktioner

  • Perfekt til test og internt brug
  • Domænevalidering
  • Udstedes inden for 10 minutter med automatiseret online-validering
  • Ubegrænsede genudstedelser i din MySSL® portal (opgrader til RapidSSL Pro og få genudstedelsessupport fra din kontoadministrator)
  • For at udstrække dit SSL-certifikat på tværs af flere fysiske servere kan du nu tilføje ekstra serverlicenser uden ekstra omkostninger
  • $10,000 garanti mod fejludstedning
  • Ekstra fordele, eksklusivt for SSL247® kunder, herunder en personlig SSL-specialist, som du kan kontakte mht. rådgivning og teknisk support samt vores 30 dages pengene tilbage garanti.Vi er sikre på, at du bliver tilfreds med vores service - den leveres med vores kunders varmeste anbefaling
  • Du får mulighed for at bruge SHA-2 algoritmen (kryptering med 256-bit, i stedet for SHA-1 (kryptering med 160-bit). Klik her for at få mere at vide.

RapidSSL Seal

En RapidSSL-hjemmeside tegn giver basal tillid med kunder, der besøger dit websted.


Er RapidSSL det rette for dig? Prøv det gratis

For at finde ud af, om RapidSSL-certifikatet er det rette for dig, hvad så med at prøve det med vores gratis 30 dages prøveversion? Men hvis du skal bruge et certifikat til ekstern brug, eller du har brug for mobil SSL-sikkerhed, er det ikke certifikatet for dig. Ring til en af vores akkrediterede SSL-rådgivere for uvildig rådgivning, på 8082 0060 . De vil hjælpe dig med at finde det rigtige certifikat på et øjeblik.

Har du en offentlig hjemmeside? Eller har du brug for mobil sikkerhed?

Hos SSL247® anbefaler vi kun RapidSSL-certifikater til internt brug. Hvis du har en offentlig hjemmeside, så tag et kig på vores GeoTrust-sortiment. GeoTrust certifikater er også mobilt kompatible, mens RapidSSL certifikater ikke er.

Er du ikke sikker på, at dette certifikat er det rette for dig?

Drag fordel af vores kvalificerede team af SSL-specialister, som er klar med uvildig rådgivning.

Telephone 8082 0060
Email sales@ssl247.dk


Vil du vide mere om SSL? Tag et kig på afsnittet om SSL-certifikater i vores Knowledge Base.