GlobalSign
OrganizationSSL for IP

Få din organisation godkendt og hjemmesiden sikret med op til 256-bit SSL-kryptering fra GlobalSign og SSL247®.

GlobalSign Logo

Ikke blot viser OrganisationSSL-certifikatet dine kunder, at din virksomhed er legitim og troværdig, det leveres også med ekstra sikkerhedsfunktioner som standard, inklusive gratis phishing-alarmer, der hjælper dig med at gøre mere for at beskytte dine online data. Derudover er GlobalSign et af de første globale CA'er til at udstede eIDAS-kvalificerede certifikater.


Fordele og funktioner

  • Organisationsvalidering
  • Aktiverer phishingadvarsler, og sikrer dit brand og dine kunder
  • Ubegrænsede serverlicenser
  • Gratis og ubegrænsede udskiftninger i certifikatets levetid
  • $1,250,000 garanti
  • Et enkelt certifikat, der sikrer både www.domæne.dk og domæne.dk
  • Vores 30 dages pengene tilbage garanti. Det er 23 ekstra dage kun for SSL247® kunder, oven i GlobalSigns grundlæggende 7 dages garanti
  • Andre eksklusive ekstra fordele, inklusive en personlig SSL-specialist, der administrerer din konto og hjælper dig med at installere dit certifikat

Et GlobalSign hjemmesidemærkat øger tilliden til hele din hjemmeside.


Har din virksomhed brug for GlobalSign Organisation SSL-certifikatet?

Tal med en af vores SSL-specialister, og find ud af om dette certifikat er det rette til din virksomhed. Som konsulenter er vores rådgivning helt uvildig. Og som Storbritanniens førende SSL-eksperter er vores service uovertruffen.
Ring nu på +45 (8) 082 0060

Dette certifikat hjælper dig med at beskytte din virksomhed mod phishere

Mere end 5 millioner phishing-angreb er blevet blokeret takket være Globalsigns phishingsporingstjeneste. Nu kan du også holde styr på phishere  uden ekstra omkostninger med dette certifikat fra SSL247®. Du modtager en alarm, så snart der registreres phishere på din hjemmeside, som giver dig muligheden for at standse phishen, før jeres kunders data bliver stjålet og dit omdømme kompromitteres.

Har dine kunder brug for et mere indlysende tegn på sikkerhed?

For at give dine kunder et ubestrideligt og umiddelbart tegn på, at de er på en sikker hjemmeside, har du brug for et certifikat med udvidet validering for at aktivere den grønne adressebjælke.

Har du brug for lidt uvildig rådgivning?

Vores kundeservice er det, som gør os anderledes. Vores kundeservice er vigtig for os, ligesom den er vigtig for vores kunder. Det er derfor mange anbefaler SSL247® til deres kontakter. Prøv os selv i dag. Vi vil med glæde hjælpe dig med at finde det rigtige SSL-certifikat til din virksomhed.

+45 (8) 082 0060
sales@ssl247.dk

Du kan evt. også besøge vores guide, som vil anbefale et SSL-certifikat til dig på få minutter.


"GlobalSign er glade for at kunne arbejde sammen med SSL247®-teamet... SSL247® er uden tvivl førende inden for sit felt"
Henry Krumins, GlobalSign Salgsdirektør EMEA

Vil du vide mere om SSL? Tag et kig på afsnittet om SSL-certifikater i vores Knowledge Base.