GlobalSign
ExtendedSSL

Giv dine kunder absolut tillid til din virksomhed med et GlobalSign Extended SSL-certifikat.

GlobalSign Logo

Ved at aktivere Udvidet validering, får du det tegn på sikkerhed, som 93% af onlinekunder foretrækker: den grønne adresselinje. I mellemtiden hjælper indbyggede phishing-sporingstjenester dig med at komme endnu længere ift. at holde din virksomhed og dine kunder sikre. Derudover er GlobalSign et af de første globale CA'er til at udstede eIDAS-kvalificerede certifikater.


Fordele og funktioner

 • Udvidet validering- Den grønne adresselinje øger kundernes tillid og forbedrer konverteringsraterne
 • 40-bit til 256-bit SSL-kryptering
 • Dette certifikat kommer med gratis phishingsporings-alarmtjeneste  
 • Gratis og ubegrænsede genudgivelser
 • Ubegrænsede serverlicenser
 • Gratis GlobalSign hjemmesidelogo:
 • Et enkelt certifikat sikrer både www.domæne.dk og domæne.dk
 • Virker universelt med alle browsere, mobiltelefoner og enheder
 • $1,500,000 garanti
 • Vores 30 dages pengene tilbage garanti. Det er 23 dage ekstra kun for SSL247® kunder oven i GlobalSign's grundlæggende 7 dages garanti
 • En lang række ekstra fordele for SSL247® kunder, herunder køberrådgivning og teknisk support fra en SSL-specialist samt en MySSL®konto

Et GlobalSign hjemmesidemærkat øger tilliden til hele din hjemmeside.


Phishing-sporingstjenesten

Mange hjemmesideejere har fundet ud af, at de intetanende leverer faciliteter til phishing, og nogle aner det stadig ikke. Advarsler om phishing er inkluderet i dette certifikat og giver rettidige, professionelt validerede alarmer, hvis et phishing-angreb implementeres på en hjemmeside. Dette system producerer en løbende opdateret phishingoplysning, der har blokeret mere end 5 millioner phishing-angreb siden starten, og bruges af alle de vigtigste internetbrowsere for at sikre, at hjemmesider informeres så snart en phish spores.

Har du brug for at aktivere den grønne adressebjælke?

Drag fordel af vores SSL-ekspertise, og ring til en af vores specialister for en uvildig snak. De vil hjælpe dig med at afgøre, om GlobalSign Extended SSL-certifikatet er det rette for din virksomhed. Ring til 8082 0060 .


EV

Med EV SSL bliver browserens adresselinje grøn. Det viser også navnet på den organisation, der ejer din hjemmeside- og navnet på den certifikatudbyder, der har udstedt dit SSL.


Vær sikker, før du køber

Det er vigtigt, at du vælger det rigtige SSL-certifikat til din virksomhed, og vi er her for at hjælpe dig med at træffe beslutningen. I virkeligheden synes vores gæster, at vores rådgivning er så nyttig, at mange anbefaler os til deres egne kunder, kollegaer og venner. Du kan også drage fordel af vores uvildige, sagkyndige SSL rådgivning.

+45 (8) 082 0060
sales@ssl247.dk


"GlobalSign er glade for at kunne arbejde sammen med SSL247®-teamet... SSL247® er uden tvivl førende inden for sit område." 
Henry Krumins, GlobalSign Salgsdirektør EMEA

Vil du vide mere om SSL? Tag et kig på afsnittet om SSL-certifikater i vores Knowledge Base.