GlobalSign
DomainSSL

Få et GlobalSign Domain SSL-certifikat og beskyt dine web-formularer, e-mails og logins med op til 256-bit SSL kryptering.

GlobalSign Logo

GlobalSign Domain SSL-certifikatet aktiverer hængelåsen og https i browseren og kommer tillige med et gratis GlobalSign hjemmesidelogo, der øger tilliden til din hjemmeside. Og med et domænevalideret SSL-certifikat, kan du være sikker på få minutter. Derudover er GlobalSign et af de første globale CA'er til at udstede eIDAS-kvalificerede certifikater.


Fordele og funktioner

 • Domæne validering
 • Udstedes på få minutter og uden behov for nogen faxede papirer eller virksomhedsdokumenter
 • Et enkelt certifikat sikrer både www.domain.com og domain.com
 • Virker universelt med alle browsere, mobiltelefoner og enheder
 • 40-bit til 256-bit SSL-kryptering
 • Gratis phishingsporingsalarmtjeneste følger med dette certifikat
 • Gratis og ubegrænsede serverlicenser
 • Ubegrænsede genudgivelser, også gratis
 • $10,000 garanti
 • Vores 30 dages pengene tilbage garanti. Det er 23 ekstra dage kun for SSL247® kunder, oven i GlobalSigns grundlæggende 7 dages garanti
 • Ekstra fordele fra SSL247®, inkluderer en MySSL® konto og en personlig SSL-specialist, der administrerer din konto

Et GlobalSign hjemmesidemærkat øger tilliden til hele din hjemmeside.


Er et domæne SSL-certifikat det rigtige for din virksomhed?

Før du køber, skal du være sikker på, at et domænevalideret SSL-certifikat tilbyder tilstrækkelig sikkerhed og kvalitetssikring for din virksomhed. Du kan tale med en af vores SSL-specialister nu, på 8082 0060 . Deres råd anbefales varmt af vores kunder. 

Phishing-sporingstjenesten

Mange hjemmesideejere har fundet ud af, at de intetanende leverer faciliteter for phishing, og nogle aner det stadig ikke. Advarsler om phishing er inkluderet i dette certifikat og giver rettidige, professionelt validerede alarmer, hvis et phishing-angreb implementeres på en hjemmeside. Dette system producerer en løbende opdateret phishingoplysning, der har blokeret mere end 5 millioner phishing-angreb siden starten og bruges af alle de vigtigste internetbrowsere for at sikre, at hjemmesider informeres, så snart en phish spores.

Er det vigtigt, at dine kunder har tillid til din virksomhed?

Hvis du har brug for, at dine kunder føler sig trygge ved din virksomhed og din hjemmeside, har du brug for et organisatorisk valideret SSL-certifikat. Vælg OrganizationSSL og vis dine besøgende, at din virksomhed er legitim og troværdig.

Har du brug for en uvildig anbefaling?

Hvis du ikke kan afgøre, om dette er det rigtige certifikat for dig, så ring til en af vores SSL-specialister for at få uvildig SSL-rådgivning. Som Storbritanniens førende SSL-konsulenter, er vores kundeservice uovertruffen.

   8082 0060
  sales@ssl247.dk


"GlobalSign er glade for at kunne arbejde sammen med SSL247®-teamet... SSL247® er uden tvivl førende inden for sit område." 
Henry Krumins, GlobalSign Salgsdirektør EMEA

Brug for mere info om SSL? Tag et kig på afsnittet om SSL-certifikater i vores Knowledge Base.