GeoTrust
True BusinessID Multi-Domain EV

Indgyd maksimal tillid over for dine kunder og beskyt dit brand mod phishing, med et GeoTrust True Business ID med EV-certifikat.

null

Foretrækkes af 93% af alle onlinekunder, Udvidet validering er tidens mest genkendelige tegn på online sikkerhed. Når deres browseres adressebjælker bliver grønne, får dine kunder tillid til at shoppe eller dele sine personlige oplysninger på din hjemmeside, mens det bliver umuligt for phishere, at forsøge at kapre dit brand. Det er to store gevinster fra ét enkelt SSL-certifikat.


Fordele og funktioner

 • Sikre domæne.dk helt gratis når du bestiller www.domæne.dk
 • Ubegrænsede serverlicenser
 • Gratis udskiftninger i certifikatets levetid
 • DKK 9 851 700 garanti
 • Gratis Geotrust True hjemmesidelogo med dit firmanavn og dato-/tidsstempel:
 • Spar tid og penge ved at bestille for flere år af gangen! Ved at bestille for to år, sparer du tid på at administrere dine certifikater og din pris pr. år falder fra DKK1,676 til DKK1,342.50
 • Eksklusive goder til SSL247® kunder, inklusiv uovertruffen kundeservice og support samt vores 30 dages pengene tilbage garanti
 • SSL247®: Officielle GeoTrust-eksperter, som er her for at hjælpe

  Vores SSL-konsulenter er officielt anerkendte eksperter i GeoTrusts SSL sortiment, og de er klar med uvildige SSL-råd for at hjælpe dig med at afgøre, om GeoTrust True Business ID med EV-certifikat er det smarteste valg for din virksomhed. Du kan tale med os nu på 8082 0060 .

  Har du brug for stærkere kryptering?

  GeoTrust True Business ID med EV-certifikatet leverer 256-bit kryptering til besøgende og kunder med nye browsere, men i nogle med ældre browsere, kan krypteringen blive så lidt som 40-, 56- eller 60-bit.

  For at hjælpe dig med at træffe det rigtige valg

  SSL-rådgivningen er kun et opkald væk hos SSL247®, Storbritanniens SSL-konsulenter. Vores London-baserede team er hjælpsomme, venlige og akkrediterede SSL-eksperter. Vi er sikre på du bliver tilfreds med vores service. Det er det som gør, at vores kunder vender tilbage år efter år og anbefaler os til andre virksomheder de møder.

  null 8082 0060
  null sales@ssl247.dk

  Vil du vide mere om SSL? Tag et kig på afsnittet om SSL-certifikater i vores vidensdatabase.