GeoTrust
True BusinessID Multi-Domain

Sikr op til 100 domæner på en enkelt server med et GeoTrust True BusinessID multi-domæne certifikat.

null

Designet til Microsoft Exchange eller Microsoft Communications Servers er dette Unified Communications certifikat også ideelt til delt hosting og kvalitetssikringstests, og det er perfekt til små virksomheder, der har flere programmer på én server.

Fordele og funktioner

  • Sikrer op til 100 domæner (1 primært domæne og 4 SANs er allerede inkluderet i grundprisen)
  • Sikrer domæne.dk helt gratis, når du bestiller www.domæne.dk
  • Gratis GeoTrust true hjemmesidelogo:
  • Gratis og ubegrænsede genudgivelser
  • Ubegrænsede licenser med maksimal fleksibilitet (til servere, der deler det samme fælles navn)
  • $1,250,000 garanti
  • Spar tid og penge ved at købe for flere år ad gangen. Ved at købe for 2 år bruger du mindre tid på at administrere dine certifikater og din pris pr. år vil falde fra DKK 2,174 til DKK 1,812.67
  • Uovertruffen kundeservice fra SSL247®, som kommer med varme anbefalinger fra vores kunder. Plus flere SSL247® fordele, inklusive en MySSL® konto og vores 30 dages pengene tilbage garanti

Er GeoTrust True BusinessID certifikatet det rette for din virksomhed? Spørg en SSL-ekspert

Hos SSL247® er vi er stolte af at have et team af SSL-konsulenter, der alle er officielt anerkendte SSL-eksperter - og så er de tillige venlige. Du kan tale med en af dem nu og finde ud af, om dette certifikat er det rette til dine domæner. Ring til 8082 0060 .

Vigtigt: som følge af nye politiske krav kan SSL-certifikater med SAN ikke længere sikre lokale domæner, IP-adresser eller servernavne. Kontakt os eller tjek vores blog for mere information.

Behøver du garanteret stærk kryptering eller øget sikkerhed til dine kunder?

For det højeste niveau af tillid til din virksomhed skal du vælge et certifikat med udvidet validering, og vise over for dine kunder, at dine hjemmesider og din virksomhed er blevet godkendt efter de højest mulige standarder. Vi anbefaler True BusinessID Multi-Domain EV, også fra GeoTrust.

Er du ikke sikker på, hvilket certifikat du skal vælge for at sikre dine domæner?

Vi vil med glæde hjælpe dig med at finde det rigtige SSL-certifikat til din virksomhed. Kontakt os nu og tal med en af vores akkrediterede SSL-specialister for uvildig købsrådgivning på.

null 8082 0060
null sales@ssl247.dk

Vil du vide mere om SSL? Tag et kig på afsnittet om SSL-certifikater i vores vidensdatabase.