GeoTrust
GeoTrust Free Trial

Er du ny til SSL?


GeoTrust Trial
Hvorfor ikke prøve vores gratis GeoTrust SSL-certifikat?

Få din 30-dages gratis prøveversion

Vores gratis GeoTrust-testcertifikat vil vise dig, hvad SSL kan gøre for din hjemmeside, din virksomhed og dine kunder. Du kan opleve hele processen fra ansøgning til installation i dag uden at bruge en krone eller at forpligte dig til noget.

Ud over at sikre din hjemmeside med kryptering på op til 256-bit*, så giver vores gratis 30-dages prøveperiode dig fordel af Geotrusts omdømme og ekspertise - verdens næststørste udbyder af digitale certifikater. Og selvfølgelig får du også SSL247®'s stærkt anbefalede kundeservice fra vores team af venlige og kompetente SSL-konsulenter.


Prøv nu

Det er gratis. Der er ingen forpligtelse. Og intet engagement.


I 30 dage får du:

  • Domænevalidering udstedt på 10 minutter og uden behov for noget telefaxet papirarbejde/virksomhedsdokumenter
  • Et certifikat med en lænket rod
  • Kryptering på op til 256-bit.
  • Kompatibilitet med +99% af alle browsere
  • Kompatibilitet med de fleste browsere til mobile enheder og smartphones
  • Online validering
  • Fuld kontoadministration og teknisk support fra SSL247 ®
  • Et fuldt funktionelt SSL-certifikat. Selv om dette er et 30-dages test-SSL-certifikat, kommer det fra den samme rod som andre GeoTrust-certifikater, ikke en testrod. Dette betyder, at der ikke er nogen fejlmeddelelser og ingen "kun til test"-advarsler
  • SSL247's® 30-dages garanti

Har du brug for et længerevarende, professionelt certifikat?

Hos SSL247 ® er vi stolte af vores kundeservice, så hvis du vælger at opgradere dit gratis test-SSL-certifikat til dette True BusinessID-certifikat, giver vi dig en måned gratis. Med dette organisatorisk validerede SSL-certifikat godkendes din organisation, din hjemmeside sikres, og dine kunder ser, at din virksomhed er troværdig. Klik venligst  her, hvis du gerne vil bestille dette certifikat.

Phone +45 (8) 082 0060
Email Salessales@ssl247.dk

Husk, at vores team af venlige SSL-konsulenter, der er anerkendt som as officielle SSL-eksperter, er her for at hjælpe. Hvis du har travlt, kan vores guide give dig en SSL-anbefaling på få sekunder.


Brug for mere info om SSL? Kig på SSL-certifikater-afsnittet i vores videnbase.