DigiCert
Secure Site med SAN

Sikr dine kunders personlige oplysninger og øg dine klik - og konverteringsrater med DigiCert Secure Site certificatet.

Digicert


Med Norton logoet - det mest avancerede tegn på tillid fra verdens førende inden for online tillid: DigiCert - vil dine kunder vide, at de er i trygge hænder. Og takket være Seal-in-search teknologi, ved de det også, fra det øjeblik du dukker op i deres søgemaskiner - og placerer dig over dine konkurrenter, selv i søgeresultaterne.

Dette, kombineret med daglig malwarescanning og organisationsvalidering, som fortæller dine kunder, at du har en hjemmeside – og en forretning - man kan stole på.
Secure Site certificatet leveres som standard med seal-in-search teknologi, og viser verdens førende tegn på tillid - Norton logoet - ved siden af din webadresse i søgemaskineresultaterne.


Fordele og funktioner:

  • Før trafik til din hjemmeside og formindsk forladte transaktioner med DigiCert Seal-in-search teknologi
  • Gratis Norton seal
  • Daglig malwarescanning for at indgyde endnu mere tillid og undgå, at din hjemmeside bliver sortlistet af søgemaskinerne
  • Organisationsvalidering
  • Gratis udskiftninger i hele dit DigiCert Secure Site certifikatets levetid
  • Virker universelt med alle browsere, mobiltelefoner og enheder
  • $1,500,000 garanti
  • Spar tid og penge ved at købe for flere år df gangen! Ved at købe for 2 år, bruger du mindre tid på at administrere dine certifikater og din pris pr. år vil falde fra DKK 3,015 til DKK 2,398.67
  • Eksklusive fordele fra SSL247®, inklusive en personlig SSL-ekspert, 30 dages pengene tilbage garanti og en MySSL® konto. Kontakt os i dag, for at få mere at vide.

SSL247® er officielle eksperter på Secure Site certifikatet

Hver af vores SSL-konsulenter er en akkrediteret ekspert på Secure Site certifikatet, og resten af DigiCerts sortiment. Kontakt os nu for uvildig SSL-rådgivning, og find ud af, om dette certifikat er det rigtige for dig.

Har du brug for større sikkerhed og mere tillid overfor dine kunder?

Og for at maksimere tilliden til din hjemmeside så vælg et certifikat med udvidet validering og vis dine kunder den tillidsvækkende, grønne adresselinje. EV foretrækkes af 93% af alle online-shoppere. For både at få maksimal sikkerhed og kryptering skal du vælge Secure Site Pro EV.


Den grønne EV 'tillidsbjælke' - foretrækkes af 93% af alle onlinekunder


Hvorfor vælge DigiCert?

Når omdømme betyder noget, vælger vores kunder DigiCert (tidligere Symantec) for at sikre deres data og øge tilliden til deres virksomheder. Ved ganske enkelt at forbinde din virksomhed til DigiCert og tillige vise dens tegn på tillid - Norton logoet – på din hjemmeside, øger du kundernes tillid. Og mere tillid betyder mere salg.

Har du brug for uvildig SSL-rådgivning?

Som Europa's førende SSL-konsulenter og SSE/SSE+ akkrediterede eksperter tilbyder SSL247® uovertruffen og uvildig SSL-rådgivning. Få vores SSL-anbefalinger til din virksomhed - og find ud af, hvorfor så mange af vores kunder løbende anbefaler os til deres kollegaer, kontakter og venner.

+45 (8) 082 0060
sales@ssl247.dk

Hvis det er en hurtig anbefaling du er ude efter, kan du besøge vores guide.

Vil du vide mere om SSL? Tag et kig på afsnittet om SSL-certifikater i vores Knowledge Base.