DigiCert
Secure Site EV med SAN

Giv dine kunder og besøgende på din hjemmesid, et omgående og genkendeligt tegn på sikkerhed fra verdens førende navn inden for online tillid med DigiCerts Secure Site EV Certifikatet.

Digicert

Fordele og funktioner

  • Udvidet validering, giver dig den 'grønne tillidsbjælke'.
  • Leveres med gratis Norton logo og Seal-in-search teknologi.
  • Inkluderer daglig malwarescanning.
  • Sårbarhedsvurdering
  • Ubegrænsede genudgivelser uden nogen ekstra omkostninger.
  • $1,750,000 garanti.
  • Ekstra funktioner fra SSL247®, herunder en personlig kontoadministrator, en 30 dages pengene tilbage garanti og en MySSL® konto.
  • Spar tid og penge ved at købe for flere år ad gangen! Ved at købe for 2 å, bruger du mindre tid på at administrere dine certifikater, og din pris pr. år vil falde fra 6614.00 kr. til N/A

Er DigiCert Secure Site EV-certifikatet det rigtige match for din virksomhed? Spørg en ekspert

Der findes gode og dårlige match for din virksomhed – vores team af officielt akkrediterede SSL-eksperter er her for at hjælpe dig med at træffe den rigtige beslutning,. Ring til os nu for at finde ud af, om Secure Site med EV er det rigtige for dig, på 8082 0060 . For omgående rådgivning, kan du besøge vores guide.

Takket være både DigiCert navnet (tidligere VeriSign) og den grønne, højsikkerheds-browser, udløst af EV, vil dine kunder føle sig trygge på din hjemmeside – hvilket betyder, at de bliver mere tilbøjelige til at handle igennem den. 

Foretrukket af 93% af alle onlinekunder er en udvidet validering et af de mest betroede tegn på online sikkerhed.

Med Seal-in-search og daglig malwarescanning som standar, tiltrækker dette certifikat også nye kunder til din hjemmeside og beskytter deres data – og din hjemmeside – mod malwareangreb.


Med sin Seal-in-search funktion, markerer DigiCert Secure Site EV-certifikatet din hjemmeside som betroet i søgemaskineresultaterne – og leder ny trafik og kunder til din hjemmeside.

Inkluderer ny sårbarhedsvurdering

Alle vores DigiCert SSL-certifikater leveres nu med indbygget sårbarhedsvurdering som standard. Mens den styrker din hjemmesides sikkerhed, identificerer og løser sårbarhedsvurderingen hurtigt de mest kritiske sårbarheder*, der kan udnyttes af hackere. Dette, oven i de mange andre fremragende sikkerhedsfunktioner fra Symante, giver dig en af de mest sikre SSL-løsninger i verden i dag. Kontakt os og få mere at vide.

Har du brug for en håndsrækning? Ring til os om uvildig SSL-rådgivning – vores kunder anbefaler det!

Vores kunder er så imponerede over den service, de får fra os, at mange aktivt anbefaler os til deres klienter... kollegaer... venner... dig? Vi er stolte af vores kundeservice. Hvad med at prøve den selv i dag? Kontakt os nu for at få en uvildig SSL-anbefaling samt et tilbud på{ut1,}

null 8082 0060
null sales@ssl247.dk