DigiCert
Secure Site Pro Wildcard

Tiltræk nye kunder til din hjemmeside og giv dem dagens stærkeste SSL-kryptering, når de kommer derhen med DigiCert Secure Site Pro certifikatet.

DigiCert Logo

Wildcard SSL-certifikat sikres flere tjenestersamtidigt. Et wildcard er en økonomisk løsning, der beskytter dine besøgende på alle dine underdomæner; både med hensyn til administration og omkostninger.

Fordele og funktioner

 • Gratis Norton logo.
 • DigiCert Seal-in-search.
 • Daglig malwarescanning.
 • Organisationsvalidering.
 • Sårbarhedsvurdering
 • DKK 9 855 525 garanti
 • Ubegrænsede genudgivelser, gratis
 • Særlige ekstra ydelser eksklusivt for SSL247® kunder, inklusive en personlig SSL-konsulent og vores 30 dages pengene tilbage garanti
 • Du får mulighed for at bruge SHA-2 algoritmen (kryptering med 256-bit), i stedet for SHA-1 (kryptering med 160-bit). Klik her for at få mere at vide.
 • Har dine kunder brug for tillid og sikkerhed fra DigiCert? Spørg os - vi er eksperter

  Hos SSL247®, er vi alle kvalificerede eksperter i SSL. Du kan tale med en af vores venlige SSL-konsulenter nu, og finde ud af, om din virksomhed har brug for Secure Site Pro certifikatet fra DigiCert. Ring 8082 0060 .

  Oven i dette kommer DigiCert Secure Site Pro certifikatet som standard med to yderligere, vigtige sikkerhedsfunktioner. Der er daglig malwarescanning , der beskytter dine besøgende og din hjemmeside mod malware, og der er også DigiCerts Seal-in-search -teknologi, der hjælper dig med at skille dig ud fra dine konkurrenter i søgemaskineresultaterne.

  Alle DigiCert SSL-certifikater leveres med Seal-in-search som standard - og viser Norton logoet ved siden af din webadresse i søgeresultaterne. (Som leder ny forretning til din hjemmeside.)

  Inkluderer ny sårbarhedsvurdering

  Alle vores DigiCert SSL-certifikater leveres nu med indbygget sårbarhedsvurdering som standard. Mens den styrker din hjemmesides sikkerhed, identificerer og løser sårbarhedsvurderingen hurtigt de mest kritiske sårbarheder*, der kan udnyttes af hackere. Dette, oven i de mange andre fremragende sikkerhedsfunktioner fra DigiCert, giver dig en af de mest sikre SSL-løsninger i verden i dag. Kontakt os og få mere at vide.

  Vil du øge tilliden til det maksimale... og dit salg?

  Virksomheder, der ejer EV-certifikater, har tendens til at opleve stigninger i deres salg og konverteringer. Hvad med at slutte dig til dem i dag? Vælg et Secure Site Pro EV – og giv dine kunder den ultimative garanti og den bedste sikkerhed.

  Udvidet validering udløser den 'grønne tillidsbjælke' i dine kunders browsere.

  Fra November 2013 og frem introduceres muligheden for RSA, DSA og ECC

  Giv dine besøgende hurtigere forbindelsestider og øget sikkerhed uden nogen ekstra omkostning. DigiCert indfører elliptisk kurvekryptografi, eller ECC, ved udgangen af året. ECC kræver mindre båndbredde på grund af dens kortere nøglelængder. Det er perfekt til brug på mobil og tablet. Det er også tolv gange stærkere end RSA-kryptering.

  256-bit ECC er det samme som 3072-bit RSA.

  Kombiner ECC med RSA eller DSA, endnu en ny kryptografimetode til øgede krypteringslag. DSA eller Digital signatur-algoritmen præsterer lige som RSA, men udnytter en anden proces til signering og kryptering. Du kan også kombinere RSA og DSA for at øge rækkevidden af dit økosystem. DSA er også mere i overensstemmelse med offentlige krav, hvilket gør det nemmere at holde trit med ændringer i lovgivningen.

  Ring til os i dag for at få mere information, eller tjek vores blog for at få mere at vide om ECC. Du kan også downloade et ECC datablad skabt af vores partner DigiCert .

  Gå ikke glip af vores ekspertrådgivning om SSL

  Det er vigtigt, at du vælger det rette SSL-certifikat til din virksomhed. Vi er her med uvildig, og officielt akkrediteret, SSL-rådgivning om

  null 8082 0060
  null sales@ssl247.dk 

  En af vores venlige SSL-konsulenter vil hjælpe dig med at finde det rigtige SSL på et øjeblik. Hvis du foretrækker det, kan vores  online guide også pege dig i den rigtige retning.