DigiCert
Secure Site Pro EV med SAN

Få det absolut bedste inden for SSL og øg dit salg med DigiCert Secure Site Pro EV-certifikat. Ganske enkelt, der findes intet bedre SSL-certifikat i verden i dag.

Digicert

EV-certifikater har vist sig at forøge salgs- og konverteringsrater, og betaler sig selv igen og igen.


Fordele og funktioner

  • Udvidet validering
  • Et gratis Norton Seal logo og seal-in-search teknologi, som hjælper dig med at skille dig ud fra dine konkurrenter i søgemaskineresultaterne
  • Daglig malwarescanning af hjemmeside og sårbarhedsvurdering
  • Ubegrænsede, gratis udskiftninger og genudgivelser
  • Virker universelt med alle browsere, mobiltelefoner og enheder
  • $1,750,000 garanti  
  • Spar tid og penge ved at købe for flere år ad gangen! Ved at købe for 2 år bruger du mindre tid på at administrere dine certifikater, og din pris pr. år vil falde fra 9973.00 kr. til N/A
  • Uovertruffen kundeservice, herunder en gratis sikkerhedsvurdering og en SSL-anbefaling skræddersyet til dine forretningsbehov. Plus vores 30-dages pengene tilbage garanti og andre eksklusive fordele for SSL247® kunder.
  • Kontakt os for at få mere at vide.Takket være seal-in-search teknologi, vises DigiCerts Norton logoet ved siden af din webadresse i søgemaskineresultaterne.


Inkluderer ny sårbarhedsvurdering

Alle vores DigiCert SSL-certifikater leveres nu med indbygget sårbarhedsvurdering som standard. Mens den styrker din hjemmesides sikkerhed, identificerer og løser sårbarhedsvurderingen hurtigt de mest kritiske sårbarheder, der kan udnyttes af hackere. Dette, oven i de mange andre fremragende sikkerhedsfunktioner fra DigiCert, giver dig den sikreste SSL-løsning i verden i dag. Kontakt os for at få mere at vide.

Og fra november 2013 og frem, tilbydes RSA, DSA og ECC...

Giv dine kunder og besøgende hurtigere forbindelser og sikrere sessioner uden ekstra beregning. DigiCert ruller en ny form for kryptografi, elliptisk kurvekryptografi ud ved udgangen af 2013. Med kortere nøglelængder bruger ECC mindre båndbredde, hvilket gør det perfekt til øget mobil- og tabletbrug. Det er også 12 gange stærkere end sin forgænger, RSA-kryptering med 256-bit ECC svarende til 3072-bit RSA.

Du får endda mulighed for at kombinere ECC med RSA eller DSA, endnu en ny krypteringsmetode, med flere lag af SSL-kryptering. DSA eller Digital signatur-algoritmen udfører det samme som RSA, men bruger en alternativ metode til signering og kryptering. Du kan også kombinere RSA- og DSA for at sikre, at dit økosystem er i stand til at nå alle, som du laver forretninger med. DSA er også mere i overensstemmelse med offentlige krav, hvilket gør det nemmere at holde trit med ændringer i reglerne.

Ring til os i dag for at få mere at vide om alle de tilgængelige krypteringsmetoder eller gå direkte til vores blog for mere detaljeret information om ECC. Du kan også downloade ECC databladet udfærdiget af vores partner DigiCert.


SSL247® er officielle eksperter i Secure Site EV-certifikatet

Find ud af, om din virksomhed har brug for DigiCert Secure Site Pro EV-certifikatet ved at tale med en af vores akkrediterede - og meget venlige - SSL-konsulenter i dag.

Downloade vores PDF-Case Study: Hvordan skaffer DigiCerts EV-certifikater tillid og flere indtægter til dine kunderHar du brug for uvildig SSL-rådgivning, før du køber?

Vi er sikre på, du bliver tilfreds med vores service. Vi får masser af komplimenter for den - og måske den bedste kompliment af alle er, at vi får masser af nye kunder udelukkende via mund til mund metoden. Vi er Europas førende SSL-konsulenter, og vores SSE/SSE+ akkrediterede eksperter er her for at give dig uvildig SSL-rådgivning og et fremragende udvalg af SSL-certifikater til din virksomhed.
+45 (8) 082 0060
sales@ssl247.dk

Har du brug for mere viden om SSL? Tag et kig på afsnittet om SSL-certifikater i vores Knowledge Base.