API & iFrame

Hos SSL247® tilbyder vi to typer integration: Application Programming Interface (API) og iFrame. IFrame betragtes som den lille version af API, og er ideel til admininstratorbrug i din back-end.

iFrame'en

Vores iFrame er meget nem at sætte op - det er blot én kodelinje (pr. vare) integreret i din hjemmesides HTML.

Hvis du har brug for mere information om den bedste løsning for dig og dine kunder, så kontakt en af vores SSL247® API eksperter ved hjælp af oplysningerne nederst på denne side.

Application Programming Interface

Hos SSL247® leder vi altid efter nye måder at forbedre den service, vi tilbyder vores partnere. For at gøre processen med videresalg af vores produkter lettere har vi udviklet et gratis, og fuldt ud dokumenteret API. Dette tillader dig at forbinde dit system, bag kulisserne, til vores system og skabe en problemfri oplevelse for dine kunder.

Gør det muligt for dine kunder at bestille  SSLcertifikater direkte fra din hjemmeside. Vores API optimerer ordreprocessens brugeroplevelse for dine kunder.

Se frem til hurtigere bestilling og kundetilfredshed.

Vores API er et Representational state transfer (REST) API og er forholdsvis let at integrere for en internetprogrammør. Så det er relativt problemfrit at sætte op . Når det er integreret i dit system, kan det fuldt ud tilpasses til netop dine behov.

Mærk forskellen:

Uden vores API vil man skulle igennem unødvendige trin i processen. Når du har modtaget ordren fra kunden, skal du derefter at genindsende ordren til vores team, der så placerer ordren for dig, eller via din MySSL® portal. Med vores API klarer du selv dette trin. I stedet sendes din kundes ordre direkte ind i vores system, og hermed elimineres behovet for menneskelig interaktion. Denne proces er tilgængelig 24/7 og afhænger aldrig af, om der er teammedlemmer tilstede på kontoret.

Ring til os i dag og tal med en af vores API eksperter for at få mere at vide.

Kontakt os

Alt i alt gør vores API videresalgsprocessen meget mere simpel og giver mulighed for bestillinger 24/7 og fjerner behovet for menneskelig interaktion. Ikke blot fremskynder det processen, men du kan også tilpasse den, som du ønsker det, for at optimere processen yderligere. Og SSL247® API er helt gratis for vores partnere.

Kontakt os for at få mere at vide:

   8082 0060
  sales@ssl247.dk