Dyrk din virksomhed ved joinng partnere program

Hvorfor blive partner?

Det er en spændende tid at være partner med SSL247® i – vi er tæt på noget virkeligt banebrydende, og I er inviteret til at blive en del af/partner på vores rejse og se jeres virksomhed (indtægter) vokse. Uanset om I er et stort konglomerat, et styrende organ, en nystartet virksomhed eller er forhandler, har vi skræddersyede programmer til jer.


Forhandlerprogrammer

Vores forhandlerprogrammer tilbyder jeres kunder en overflod af SSL-certifikater af høj kvalitet til at sikre deres hjemmesider med. Folkene på vores team er ekstrem flittige og effektive i leveringen af deres ekspertise – vi hjælper jer med at skabe og udvikle en sammenhængende platform, hvor jeres kunder kan bestille en række certifikater og håndtere dem uden problemer. Videresalg af SSL-certifikater er kun én af programmets facetter – I har også muligheden for at videresælge vores PenTest og domænetjenester.

Få mere at vide om forhandlerprogrammerne


Virksomhedsprogrammer

Antallet af transaktioner på nettet vokser med lynets hast – alene i 2015 var der cirka 38,5 milliarder e-handelstransaktioner. Når du tilmelder dig vores Virksomhedsprogram, investerer du i dine kunders sikkerhed og beskyttelse.

Få mere at vide om virksomhedsprogrammerne


De har tillid til os

Vi har en stjernespækket liste af kunder, både nationale og globale, som har handlet med os lige fra starten af. Siden vores debut i 2003 har vi været Platinum Partnere med nogle af de største og mest pålidelige certifikatautoriteter: SYMANTEC,Thawte, GeoTrust, RapidSSL og Sectigo.

Vores tidligere kunder er blandt andre:
  • Capita IT Services
  • Europcar
  • Casio
  • Sega
  • FujiFilm
  • Fitness First
  • TalkTalk Business

Kontakt os

Hvis dine spørgsmål ikke er helt dækket af den information, der linkes til ovenfor, så kontakt endelig én af vores websikkerhedskonsulenter for at få ekspertrådgivning.

+45 (8) 082 0060 (kontoret i London)
sales@ssl247.dk