New gTLDs

Find dit næste domæne

Dit domænenavn siger en masse om din virksomhed. Lanceringen af nye generiske topdomæner er en fantastisk mulighed for at vælge et domænenavn, der passer perfekt til dit behov... Så hvad venter du på?

FAQ

I 2011 godkendte ICANN (Internet Corporation for Assigned Names and Numbers) en plan om at gennemføre en af de største ændringer, som internettet nogensinde har set, der giver organisationer mulighed for at ansøge om deres egne domæneendelser.

Traditionelle endelser som .com, .net og .org får nu følgeskab af over 1.000 nye generiske topdomæner domæner (gTLD), herunder geografiske placeringer, generiske ord og finansielle vilkår – fx .london, .shop, .careers eller .solutions. Denne ændring repræsenterer begyndelsen på et nyt digitalt landskab, og det er en fantastisk mulighed for virksomhederne for at styrke deres tilstedeværelse online.

(Husk, et topdomæne (TLD) er det, der vises efter "punktummet" i et domænenavn – f.eks. .com, .org og .info).

Nye adresser som .technology, .education og .construction bliver tilgængelige, så du kan erstatte dine .com eller .dk endelser med en adresse, der mere præcist beskriver din virksomhed.

Et generisk topdomæne gør det lettere for kunderne at finde dit website - du kan endda få din placering med som en del af dit domænenavn. En ny topdomæneregistrering fra SSL247 ® er den perfekte løsning til at adskille dit brand fra konkurrenterne, øge mærkekendskabet og sætte fokus på nye markeder og indtægtskilder.

Konkurrencen om de nye topdomæner bliver hård, og det er vigtigt at være foran konkurrenterne. Vores råd er i det mindste at være klar over, hvad der sker - viden er magt, når alt kommer til alt! Bare udfyld denne formular, og så sender vi dig løbende opdateringer om nye domæneudgivelser samt vores online virksomhedstjenester.

Hvis du er interesseret i at få eksklusiv adgang før alle andre til de nye topdomæner før deres offentlige udgivelse, så check vores online mærkebeskyttelse.

Uden mærke-beskyttelseer der intet til hinder for, at cyberbesættere og hackere registrerer nye topdomæner, der indeholder din organisations navn. Det kunne skade dit omdømme og udsætte dine kunder for trusler fra internettet som f.eks. phishing og koste dig tusindvis af kroner at rette op på.

Foregrib denne kostbare trussel, og kom først i køen til nye generiske topdomæner ved at sikre, at adgangen til dit mærke begrænses med mærkebeskyttelse fra SSL247 ®.

Når du registrerer dit varemærke hos os, får du følgende væsentlige fordele:

  • Adgang til en eksklusiv førstehånds registreringsperiode af generiske topdomæner på mindst 30 dage før offentlig udgivelse (kendt som sunrise-periode).
  • Regelmæssige opdateringer om udgivelser af generiske topdomæner, som giver dig styr på udviklingen – så du undgår selv at skulle checke hver dag.
  • Besked, hver gang nogen forsøger at registrere en domæneendelse, der indeholder dit mærkes navn

Kontakt os på +45 (8) 082 0060 eller via e-mail på domains@ssl247.dk for at få mere at vide.