Få dit domænenavn nu

Skab din identitet på nettet, registrer dit domæne nu

SSL247® introducerer et nyt koncept: Domænenavnsadministration med ægte kundeservice og support.  

Vi tilbyder det komplette udvalg af tilgængelige domæneendelser, herunder generiske (.com, .org, .net...), geografiske (. co.uk, .fr, .es...) samt alle de nye generiske topdomæner (gTLDs) (.technology, .london, .blog, .app, .promo, .business...). Klik her for at se listen over  nye gTLDsvi tilbyder.

Vi tilbyder også Premium Domænenavne, der skiller dig ud fra konkurrenterne og tilbyder større internettroværdighed.Klik her for at få mere at vide.

Vores særlige domæneservice gør det muligt for kunder at registrere begrænsede, landespecifikke domæner i hele verden - uanset hvor du bor.

Registrer dit ideelle domænenavn hos os og få det sædvanlige høje service- og supportniveau, som vi er kendt for: En service, der siden 2003 regelmæssigt har givet os mund til mund referencer. Hos os får du adgang til et komplet sortiment af domæneendelser, og der bliver konstant tilføjet nye endelser.

Det, du får, når du registrerer dine domæner hos SSL247 ®

Ægte kontoadministration

Så simpelt som aldrig før: Administrer din domæneportefølje hos os, så får du en virkelig person at tale med og komplet, personlig telefon- og e-mail-support. Alle vores medarbejdere er fuldt akkrediterede Hjemmesidesikkerhedsspecialister, dedikerede til at give kunderne den bedst mulige service, så du sparer tid og penge.

Ingen skjulte omkostninger

I modsætning til 'billige' konkurrenters er vores prisstruktur klar og gennemskuelig og fuldstændig uden skjulte gebyrer.

En MySSL® konto

Vores specialbyggede MySSL® platform gør det muligt for dig at administrere alle dine domænenavne uden besvær. Du kan tilgå alle dine domæneoplysninger (status,WHOIS-privacy, udløbsdatoer, navneservere og DNS-indstillinger) fra denne intuitive platform og drage fordel af vores hurtige og enkle registrerings- og overførselsproces. Du kan også administrere SSL-certifikater,Digitale ID'erPenetration Testing and Brand Protection serviceydelser fra denne platform.

Opret en gratis MySSL® konto

En generøs tilbagebetalingsperiode

Vi tilbyder en sjælden ting: En tilbagebetalingspolitik – selv på domæner, som du allerede har registreret. Når det gælder topdomæner, kan du indtil 4 dage efter, at domænet er registreret, slette domænet og kræve tilbagebetaling minus et mindre administrationsgebyr på 10 kr. Har du lige bemærket en slåfejl i din registrering? Hos alle andre mister du dine penge, men ikke hos os.

Branchens førende henstands- og genopretningsperioder

Vi giver dig en henstandsperiodepå 40 dage efter domænets fornyelsesdato, hvor dit domæne kan forlænges til den normale registreringspris. Efter 40 dage er der en yderligere 30 dages genopretningsperiode (op til 70 dage efter fornyelse). Under genopretnigsperioden vil der være et strafgebyr på bare 610 kr. for at genoprette domænet. Strafgebyret dækker udelukkende de gebyrer, der opkræves af registreringsdatabasen. Mens vores konkurrenter ofte opkræver store genopretingsgebyrer på over 3.000 kr. Naturligvis er det stadig ideelt at forny domænet før det udløber, og vi minder dig om det i god tid, men en kollegas længerevarende fravær, forglemmelser og varierende forretningsmæssige rammer kan narre selv de bedstst organiserede af os.

Gratis, pålidelig DNS-service

Endnu et område, hvor vores konkurrenter tager overpriser. Hvis du har brug for det, giver vi dig en gratis, fuldt IPV6 kompatibel DNS-service.

Oplysninger om lanceringer af nye generiske topdomæner

Vi holder dig orienteret og ajour om lanceringer af alle nye topdomæner med ugentlige indberetninger, der hjælper dig med at være foran konkurrenterne. Læs mere om de nye topdomæner vd at klikke her

Alt i alt er vores domænenavnstjeneste designet og bygget til at give kræsne, professionelle indkøbere de bedste administrationsværktøjer til domæneporteføljeregistrering uden trælse og uforudsete, skjulte gebyrer eller omkostninger. Lad dig ikke lokke af 'billige' domæner med ublu skjulte ekstraomkostninger som indløsningsgebyrer...

Jeg var meget tilfreds med det høje niveau af hjælpsomhed og professionalisme fra vores kontobestyrer og fra alle andre SSL247®-medarbejdere, vi har arbejdet sammen med. Det er en fornøjelse at være partner med en så proaktiv virksomhed.

-Caroline Grootjans, leder af eCommerce på Wheelies direct Ltd.

Vil flytte din portefølje til os?

Der er betydelige muligheder for at spare tid, penge og administrationsomkostninger ved at konsolidere din domæneportefølje med din SSL-portefølje. Overførselsprocessen er let takket være MySSL®, der er fuldstændigt styret af vores dedikerede team. Kontakt vores akkrediterede konsulenter for at få yderligere oplysninger:

+45 (8) 082 0060
domains@ssl247.dk

Du kan også tage et kig på Afsnittet om domænenavne i vores videnbase

ICANN’s registranters rettigheder og ansvar