GlobalSign
PersonalSign 2 Department

GlobalSign PersonalSign 2 Afdeling

Underskriv vigtige dokumenter fra din afdeling med en signatur, der er egnet til den digitale tidsalder. Eftersom erhvervslivet udvikler sig hurtigere end nogensinde før, kræver det at få tingene underskrevet og bekræftet også et løft.

Med et GlobalSign PersonalSign 2 Afdeling digitalt ID, kan du knytte din afdelings legitimationsoplysninger til et dokument. Det betyder, at du kan sende juridisk bindende e-mails og Word-dokumenter digitalt til dine modtagere - ligesom et håndunderskrevet dokument i det 21. århundrede.

Det beviser også, at indholdet af dine e-mails, kontrakter, fakturaer etc. ikke er blevet manipuleret med. Dine kunder vil vide, at de får præcis, hvad du har tænkt, de skal have. Dette tilføjer blot det ekstra strejf af professionalisme, der virkeligt imponerer en kunde og fortæller dem, at du er troværdig.


Som du kan se, er der ingen tvivl om den markante stigning i tillid, som et signeret dokument leverer. Disse bånd er en øjeblikkeligt tegn på din høje standarr, din dedikation til sikkerhed og viser, at du virkelig mener det alvorligt.

Du kan finde more information om personlige ID'er i vores Knowledge Base.