GlobalSign
PersonalSign 2 Pro

GlobalSign PersonalSign 2 Pro

Bevis din personlige identitet, når du sender vigtige dokumenter. I modsætning til afdelings-ID'en, vil din modtager ikke være i tvivl om, hvem de arbejder med. Mere personligt. Dokumenterne vil blive individuelt signeret i modsætning til afdelingens. Dette er perfekt, hvis man arbejder meget tæt med en kunde på et personligt plan, fx. ved at sikre at modtageren ved, at han fastholder en dialog med sin dedikerede konsulent. GlobalSign er også et af de første globale CA'er, der udsteder eIDAS-kvalificerede certifikater til elektroniske signaturer og pakninger.

Med PersonalSign 2 Pro kan du signere dokumenter og e-mails med den samme juridiske gyldighed som en håndskreven underskrift. Dette er ideelt til hurtigt at fremsende vigtige dokumenter, der kræver en signatur.

Modtageren vil også vide, at din besked ikke er blevet ændret på vejen. Dette er en god tillidsopbygger, hvis din besked indeholder følsomme oplysninger.


Begynd at signere dine vigtige e-mails og dokumenter i dag og oplev de markante forbedringer, det kan skabe ift. salgs- og kunderelationer.

Få mere at vide om vores personlige ID'er i det særlige afsnit af vores Knowledge Base.