PDF signing fra SSL247®

Giv dine PDF'er den samme juridiske værdi som håndunderskrevne dokumenter – med et Adobe-certificeret dokumenttjenestecertifikat fra SSL247

Fakturaer... pressemeddelelser... kontrakter... tilbud... PDF-signering er et must for vigtige og fortrolige oplysninger. En signeret PDF er en sikker PDF - og dine modtagere vil forsikres om oprindelsen og integriteten af dine dokumenter.

Med PDF-signering vil du også spare penge på de stigende udgifter til frimærker samt tid – mens du venter på, at dine dokumenter skal leveres via almindelig post.

Signed PDF

Dit PDF-signeringscertifikat er gemt på en adgangskodebeskyttet, kryptografisk SafeNet® FIPS 140-1 USB-token mhp. øget sikkerhed. I forhold til standard x509 digitale certifikater er vores PDF-signerende certifikater fuldstændigt og direkte anerkendt af Adobe Acrobat og opfylder lovens rammer.


Fordele

PDF Signing

Aktiver PDF-sikkerhed

Herunder dokumentintegritet, forfatterskab og tidsstempling

Certificate Signatures

Certificeringssignaturer

Elektronisk forsegling af et dokument med certificeringssignaturer

Approval Signatures

Godkendelsessignaturer

Tilføj elektroniske ækvivalenter til håndskrevne signaturer

Regulatory Checklist

Overhold loven

Lad dine dokumenter opfylde de lovgivningsmæssige rammer

Automatic Validation

Validering i realtid

Certificeret PDF automatisk genkendt af Adobe Acrobat

Carbon Footprint

Reducer dit CO2-fodaftryk

Drop papir, og reducer dit CO2-fodaftryk

GlobalSign PersonalSign USB

Dette professionelle certifikat ertilr en person, der repræsenterer en organisation (fx John Smith ved SSL247), der ønsker at bekræfte og signere PDF-dokumenter. Du kan købe dette certifikat til 0-500 underskrifter om året eller 0-1.500 underskrifter om året.

GlobalSign DepartmentSign USB

Dette professionelle certifikat er til en afdeling, der repræsenterer en organisation (fx Marketing hos SSL247), der skal bekræfte og signere PDF-dokumenter. Dette certifikat dækker 0-2.000 underskrifter om året eller 0-5.000 underskrifter om året.


Brug for en hånd? Eller vil du gerne bestille?

Vores venlige eksperter i digital sikkerhed er klar med uvildig rådgivning. De kan også sætte dit PDF-signeringscertifikat op for dig på ingen tid. Du kan tale med en af dem nu

+45 (8) 082 0060
sales@ssl247.dk

Måske kan du også drage nytte af PDF-signeringsafsnittet i vores vidensdatabase.