Kodesignering fra SSL247®

Code Signing - Icon

Signer dit indhold digitalt, og distribuer det sikkert med et kodesigneringscertifikat fra SSL247®


Hvad er kodesignering?

Kodesignering giver godkendelse for at forsikre kunderne om, at den fil, de downloader, er fra den udgiver, der er navngivet på certifikatet. Hvis du er distributør eller udvikler, er kodesignering lavet specielt til dig. Det sikrer, at der ikke manipuleres med din kode under overførslen, og at slutbrugerne ved, at den er sikker at åbne.

Code Signing by SSL247 - What is it?

Tilgængelige kodesigneringscertifikater

Sectigo Code Signing
Sectigo Code Signing

Sectigo-certifikatet er et af de mest pålidelige signaturcertifikater til digital kode, der bruges i dag af udviklere og-ingeniører. Sectigo gør det muligt for at tilføje et lag af sikkerhed, og informere brugerne om, hvilken software, de modtager, kan være tillid til og beskytter private nøgler via token og PIN-kode.

Organisationsvalidering (OV)


Hvordan fungerer kodesignering?

Code Signing Infographic - How it works

Med et kodesigneringscertifikat:

  • Godkender og bekræfter du kilden til dit program - og indgyder tillid til den
  • Garanterer du, at dit program eller kode ikke er ændret, siden du har signeret den
  • Opbygger du et tillidsbaseret forhold til dine kunder ved at reducere fejlmeddelelser og sikkerhedsadvarsler
  • Beskytter du dine kunder mod malware og vira

Hvorfor usigneret kode er farlig

Det at udføre et usigneret program kan være farligt. Sikkerhedsadvarsler og meddelelser om fejl vil dukke op (og vise, at du er en »ukendt udgiver«), hvilket kan skade tillidsforholdet mellem dig og dine kunder. Usigneret kode kan også ændres efter offentliggørelsen uden din tilladelse - fx tilføjelse af malware eller vira. Det udgør en fare for modtagerne af din kode (og for dit omdømme).
Kodesigneringscertifikater giver dig mulighed for at signere et ubegrænset antal komponenter i hele dit certifikats levetid. Men der er forskellige udgaver afhængigt af den kode, som du vil signere. Vi har opført dem nedenfor for at gøre det let.


Typer af kodesigneringscertifikater

Microsoft Authenticode - Icon
Microsoft Authenticode

Med et Microsoft Authenticode-certifikat kan du signere 32-bit og 64-bit brugertilstand og Windows ActiveX-kontroller. De filtyper, der understøttes, er .exe, .dll, .cab, .ocx og .xpi. Leverandør af Microsoft Windows®-logoprogrammer.

Sun Java - Icon
Sun Java

Et Sun Java-certifikat gør det muligt at signere applikationer til Sun Java og objektfiler til Mozilla og Netscape. Filtypen, der understøttes, er .jar. Signaturen vil automatisk blive genkendt af Java Runtime Environment (JRE).

Microsoft Visual Basic - Icon
Microsoft Office og Visual Basic til Applikationer

Et Microsoft Office og VBA-certifikat er til VBA-udviklere, der er villige til at signere Microsoft VBA objekter og makroer til Microsoft Office og andre tredjeparts-applikationer, der evt. bruger VBA.

Abobe AIR - Icon
Adobe AIR

Med et Adobe AIR-certifikat kan du signere dine Adobe AIR-kreationer. De filtyper, der understøttes, er .air eller .airi. Denne signatur er obligatorisk, hvis du vil åbne et Adobe AIR-program.

Apple Mac OS - Icon
Apple Mac OS

Et Apple Mac OS-certifikat gør det muligt at signere værktøjer, programmer, scripts og andre koder til Mac OS fra Apple. Dette certifikat fås kun fra Thawte til Apple Mac OS 9 og Apple Mac OS X.

Du er velkommen til at tjekke afsnittet om kodesignering i vores vidensbase for at finde ud af mere information.


Kontakt os

Hvis du er usikker, kan du kigge på vores FAQ-sektion. For mere information om denne service og hvordan det kan gavne din virksomhed, tøv ikke med at komme i kontakt med vores betroede konsulenter for en GRATIS konsultation uden forpligtelse: