Kodesignering fra SSL247®

Signer dit indhold digitalt, og distribuer det sikkert med et kodesigneringscertifikat fra SSL247

Hvis du er distributør eller udvikler, er kodesignering lavet specielt til dig. Det sikrer, at der ikke manipuleres med din kode under overførslen, og at slutbrugerne ved, at den er sikker at åbne.

Image

Med et kodesigneringscertifikat:

  • godkender og bekræfter du kilden til dit program - og indgyder tillid til den.
  • garanterer du, at dit program eller kode ikke er ændret, siden du har signeret den.
  • opbygger du et tillidsbaseret forhold til dine kunder ved at reducere fejlmeddelelser og sikkerhedsadvarsler.
  • beskytter du dine kunder mod malware og vira.

Hvorfor usigneret kode er farlig

Det at udføre et usigneret program kan være farligt. Sikkerhedsadvarsler og meddelelser om fejl vil dukke op (og vise, at du er en »ukendt udgiver«), hvilket kan skade tillidsforholdet mellem dig og dine kunder.

Usigneret kode kan også ændres efter offentliggørelsen uden din tilladelse - fx tilføjelse af malware eller vira. Det udgør en fare for modtagerne af din kode (og for dit omdømme).

Kodesigneringscertifikater giver dig mulighed for at signere et ubegrænset antal komponenter i hele dit certifikats levetid. Men der er forskellige udgaver afhængigt af den kode, som du vil signere. Vi har opført dem nedenfor for at gøre det let.

Microsoft Authenticode

Med et Microsoft Authenticode-certifikat kan du signere 32-bit og 64-bit brugertilstand og Windows ActiveX-kontroller. De filtyper, der understøttes, er .exe, .dll, .cab, .ocx og .xpi. Leverandør af Microsoft Windows®-logoprogrammer.

Sun Java

Et Sun Java-certifikat gør det muligt at signere applikationer til Sun Java og objektfiler til Mozilla og Netscape. Filtypen, der understøttes, er .jar. Signaturen vil automatisk blive genkendt af Java Runtime Environment (JRE).

Microsoft Office og Visual Basic til applikationer (VBA)

Et Microsoft Office og VBA-certifikat er til VBA-udviklere, der er villige til at signere Microsoft VBA objekter og makroer til Microsoft Office og andre tredjeparts-applikationer, der evt. bruger VBA.

Adobe AIR

Med et Adobe AIR-certifikat kan du signere dine Adobe AIR-kreationer. De filtyper, der understøttes, er .air eller .airi. Denne signatur er obligatorisk, hvis du vil åbne et Adobe AIR-program.

Apple Mac OS

Et Apple Mac OS-certifikat gør det muligt at signere værktøjer, programmer, scripts og andre koder til Mac OS fra Apple. Dette certifikat fås kun fra Thawte til Apple Mac OS 9 og Apple Mac OS X.

Symantec kodesignering

Symantec er det mest pålidelige mærke på internettet, og otte ud af ti kodesigneringscertifikater er udstedt af denne sikkerhedsgigant.

Fås til Microsoft Authenticode, Sun Java, Microsoft Office og Visual Basic for Applications (VBA) eller Adobe AIR.

Thawte kodesignering

Thawte sikrer data i flere end 150 lande. Vi anbefaler kodesignering fra Thawte til national distribution af din kode (og Symantec til global distribution). Fås til Microsoft Authenticode, Sun Java, Microsoft Office og Visual Basic for Applications (VBA), Adobe AIR eller Apple Mac OS.

GlobalSign kodesignering

GlobalSign kodesignering beskytter din kodedistribution ved hjælp af et godt anerkendt navn inden for online-sikkerhed. Modtageren vil vide, at dit indhold er sikkert at åbne, og at du er fuldstændigt professionel.

Ikke sikker på, hvilket certifikat du skal bruge?

Tag et kig på vores FAQ, eller kontakt os:

    +45 (8) 082 0060
   sales@ssl247.dk

Du kommer igennem til en venlig konsulent, som du også bestiller hos. Du er velkommen til at tjekke kodesigneringsafsnittet i vores vidensdatabase for at få mere information.