Digitale ID'er fra SSL247®

Underskriv, forsegl og levér software, data, kontrakter, fakturaer, e-mails... og andet vigtigt indhold med et digitalt ID fra SSL247®

Personlige ID'er

Null

Signer dine e-mails og vigtige Microsoft Office-dokumenter digitalt – fakturaer... tilbud... kontrakter – for at kunne garantere modtagerne, at de stammer fra dig, og kun dig, og at man sikkert kan åbne disse. Du vil også blive i stand til give dine signerede online-dokumenter samme juridiske værdi som deres trykte, hånd-underskrevne og sendte modstykker.

Kodesignering

Null

Signer og distribuer din kode – sikkert – med et kodesigneringscertifikat fra SSL247. Hvis du er en forhandler eller udvikler, er dette virkeligt et must. Du vil hermed sikre dig, at der ikke manipuleres med din kode under overførsler, og at dine kunder ikke ser "Ukendt udgiver"-advarslen. De vil vide dit indhold er sikkert at åbne, og at du er fuldstændigt professionel.

PDF-signering, med Adobe CDS (Certified Document Services)

Null

Med et Adobe CDS certifikat fra SSL247 kan du digitalt signere dine PDF'er - fakturaer, tilbud, kontrakter, osv. - og give dem den samme juridiske værdi som dokumenter med en håndskreven underskrift. Denne digitale signatur genkendes automatisk af Adobe Acrobat, den mest anvendte PDF-læser i verden, og kan ikke være nemmere at bruge – det kræver kun et enkelt klik!

Kontakt os

For at få flere informationer skal du bare kontakte en af vores venlige konsulenter:

  +45 (8) 082 0060
   sales@ssl247.dk

Du kan også konsultere afsnittet Digitale ID'er i vores videnbase.