Cloud Security - Web Security

Websikkerhed

Denne websikkerhedsløsning, der er nem at bruge, beskytter din organisation mod trusler via nettet og muliggør kontrol, overvågning og håndhævelse af acceptable webbrugspolitikker. Anti-malware-lagene blokerer truslerne, før de kan ankomme til jeres netværk, mens URL-filtreringspolitikker og webtrafikkvoter minimerer webmisbrug – hvilket sparer på jeres organisations båndbredde.

Skymodellen – fordele og omkostninger

ikon .cloud symantect endepunkt

Websikkerhedens kommercielle og proprietære antispyware- og antivirusmaskiner skanner netindholdet for malware, før det leveres til jeres netværk. Disse maskiner bliver konstant opdateret af Symantec Hosted Services for at sikre, at truslerne bliver nøjagtigt detekteret, for at reducere vedligeholdelses- eller administrationsbyrderne hos jeres medarbejdere – Skeptic™-funktionen beskytter også mod nul timer-trusler og deler automatisk denne viden for at muliggøre bedre detektering i skyen.

Overordnet set anvender denne løsning Symantec’s globale netværk af lettilgængelige, belastningsafbalancerede datacentre, der muliggør hurtig, effektiv og konstant aktiv beskyttelse, uden at påvirke din produktivitet. Ved at bringe din websikkerhed ind i skyen, vil brugerne få gavn af:

  • URL-filtrering
  • Web-antivirusbeskyttelse
  • Under 100 millisekunders latenstid
  • 100 % oppetid
  • Omfattende rapportering
  • Skeptic’s forudsigende teknologi
  • Forenklet administration
  • Håndhævelse af webpolitik

Den skybaserede løsning bliver effektivt administreret fra en central webbaseret administrationskonsol. Opdateringerne er automatiserede for at reducere den administrative byrde og maksimere produktiviteten, og opsætningen tager kun et par minutter, uden yderligere hardwarekrav. Derudover er der ingen store forudbetalinger, som ellers ville bebyrde kunderne, da der kun er regelmæssig – overkommelig og forudsigelig – betaling af abonnement.

Hvorfor vælge Symantec igennem SSL247®?

Symantec er verdens førende indenfor løsninger til informationssikkerhed, -sikkerhedskopiering og -tilgængelighed. Samtidig med at deres store udvalg af websikkerhedsprodukter og -tjenester sikrer, at jeres informationer forbliver sikre, så kan dét at finde den rigtige løsning første gang være en skræmmende og tidskrævende opgave. Hos SSL247® er vores prisvindende eksperter alle SSE- og SSE+-akkrediterede. Det betyder, at vores akkrediterede konsulenter er anerkendte eksperter i branchen, og de kan give dig en uvildig websikkerhedsrådgivning, som passer til alle de behov, jeres virksomhed har.

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål eller ikke er sikker på, om dette er den rigtige løsning til din virksomhed, så kontakt én af vores akkrediterede konsulenter i dag for at få en GRATIS konsultation og få mere at vide:

    +45 (8) 082 0060 (kontoret i London)
   sales@ssl247.dk

Client Testimonials

Kontakt os nu