Cloud Security - EndPoint Protection

Endepunktsbeskyttelse

En simpel, hurtig og effektiv skybaseret løsning. Endepunktsbeskyttelsen opdaterer sig selv automatisk, for at holde jeres servere, desktops og laptops sikrede mod de nyeste virusser, malware og spyware. Da det er en tjeneste i skyen, tager det kun et par minutter at konfigurere løsningen, og der kræves ingen yderligere ressourcer i forbindelse med udrulningen – hardware, dedikeret personale, træning osv.

Skymodellen – fordele og omkostninger

ikon .cloud symantect endepunkt

Endepunktsbeskyttelsen er en skyadministreret tjeneste fra Symantec – de førende indenfor websikkerhed. Det betyder, at jeres virksomhedsejendom (laptops, desktops og servere) vil modtage banebrydende beskyttelse mod den nyeste spamware, virus og malware, udover andre nye funktioner indenfor dette felt:

  • Avanceret, banebrydende teknologi
  • Firewall-sikkerhed
  • Anti-malware-beskyttelse
  • Webbrowsersikkerhed
  • Detektering af skadelige USB-enheder
  • Sikkerhedsindstillinger
  • Automatiserede sikkerhedsopdateringer
  • Webbaseret administrationskonsol

Udover Symantec’s nyeste funktioner, så tager udrulningen kun et par minutter, og de månedlige omkostninger er forenklet i et gennemskueligt, fast månedligt abonnement, der passer til ethvert budget – hvilket frigør jeres finansielle ressourcer til yderligere vækst.

Endepunktsbeskyttelsen udgør sammenlagt en sikker, hurtig, omkostningseffektiv, simpel og praktisk måde til at sikre, at din virksomhed er beskyttet af de førende indenfor websikkerhedsprodukter – så I kan fokusere på at få jeres virksomhed til at vokse.

Hvorfor vælge Symantec igennem SSL247®?

Symantec er verdens førende indenfor løsninger til informationssikkerhed, -sikkerhedskopiering og -tilgængelighed. Samtidig med at deres store udvalg af websikkerhedsprodukter og -tjenester sikrer, at jeres informationer forbliver sikre, så kan dét at finde den rigtige løsning første gang være en skræmmende og tidskrævende opgave. Hos SSL247® er vores prisvindende eksperter alle SSE- og SSE+-akkrediterede. Det betyder, at vores akkrediterede konsulenter er anerkendte eksperter i branchen, og de kan give dig uvildig websikkerhedsrådgivning, som passer til alle de behov, jeres virksomhed har.

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål eller ikke er sikker på, om dette er den rigtige løsning til din virksomhed, så kontakt én af vores akkrediterede konsulenter i dag for at få en GRATIS konsultation og få mere at vide:

    +45 (8) 082 0060 (kontoret i London)
   sales@ssl247.dk