Cloud Security - Email Security

E-mail-sikkerhed

E-mail-sikkerhed giver dig komplet, konstant aktiv, ind- og udgående meddelelsessikkerhedsbeskyttelse mod e-mail-virus, med en 99 % indfangningsrate overfor spam. E-mail-sikkerhed giver brugerne effektiv anti-malware, anti-spam, indholdsfiltrering og e-mail-krypteringstjenester fra en anerkendt skyplatform, som drives af Symantec – og beskytter også din organisation mod malware, spam, phishing, målrettede angreb og masse-e-mail, uden at det kræver ekstra hardware.

Skymodellen – fordele og omkostninger

ikon .cloud symantect e-mail

E-mail-sikkerheden er konstrueret og understøttes af Symantec’s Global Intelligence Network – én af de største malware-forskningsorganisationer i verden. Løsningen bruger Skeptic til at forudsige og analysere nye og avancerede målrettede trusler, og anvender heuristisk teknologi og teknologi til at følge links, for at afgøre, om en e-mail direkte indeholder eller har links til skadeligt indhold. Dette gør det muligt for e-mail-sikkerheden at beskytte mod både opportunistiske og målrettede angreb, herunder:

  • E-mail-antivirus
  • E-mail-antispam
  • E-mail-indholdskontrol
  • E-mail-billedekontrol

Den skybaserede e-mail-sikkerhedsløsning bliver effektivt administreret fra en central webbaseret administrationskonsol, og opdateringerne er automatiserede for at reducere den administrative byrde. Der kræves kun et par minutter til opsætningen, uden yderligere hardwarekrav. Derudover er der ingen store forudbetalinger, som ellers ville bebyrde kunderne, da der kun er regelmæssig – overkommelig og forudsigelig – betaling af abonnement.

Hvorfor vælge Symantec igennem SSL247®?

Symantec er verdens førende indenfor løsninger til informationssikkerhed, -sikkerhedskopiering og -tilgængelighed. Samtidig med at deres store udvalg af websikkerhedsprodukter og -tjenester sikrer, at jeres informationer forbliver sikre, så kan dét at finde den rigtige løsning første gang være en skræmmende og tidskrævende opgave. Hos SSL247® er vores prisvindende eksperter alle SSE- og SSE+-akkrediterede. Det betyder, at vores akkrediterede konsulenter er anerkendte eksperter i branchen, og de kan give dig en uvildig websikkerhedsrådgivning, som passer til alle de behov, jeres virksomhed har.

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål eller ikke er sikker på, om dette er den rigtige løsning til din virksomhed, så kontakt én af vores akkrediterede konsulenter i dag for at få en GRATIS konsultation og få mere at vide:

    +45 (8) 082 0060 (kontoret i London)
   sales@ssl247.dk