Sikkerhed i skyen

Flytter din sikkerhed ind i .cloud

.Cloud-udvalget, der leveres af SSL247® og drives af Symantec™’s Global Intelligence Network, ét af de største globale sikkerhedsforskningsnetværk, er en ligetil, omkostningseffektiv skybaseret løsning, der opfylder alle jeres sikkerhedsbehov med hensyn til forretningsdata, uden ekstra hardwarekrav. Over 32.000 organisationer i 99 lande har tillid til dette udvalg, og det bruges allerede af 10+ millioner slutbrugere til hurtig identifikation af en trussel og reaktion derpå.

Endepunktsbeskyttelse.cloud

En simpel, hurtig og effektiv løsning, der beskytter dine servere, desktops og laptops mod virus, malware og spyware. Endepunktsbeskyttelsen giver dig den nyeste beskyttelse 24/7, da opdateringerne sker automatisk og gennemskueligt, og kun kræver et par minutter at sætte op, uden ekstra hardware, specielt IT-personale eller træning.

Websikkerhed.cloud

Denne løsning, der er nem at bruge, beskytter din organisation mod trusler via nettet og muliggør kontrol, overvågning og håndhævelse af acceptable webbrugspolitikker med minimal latenstid. De inkluderede anti-malware-lag blokerer truslerne, før de ankommer til jeres netværk, mens URL-filtreringspolitikker og webtrafikkvoter reducerer netmisbrug, og hjælper jer med at beskytte jeres virksomheds båndbredde.

E-mail-sikkerhed.cloud

Denne løsning giver dig komplet, konstant aktiv, indgående og udgående meddelelsessikkerhedsbeskyttelse mod e-mail-virus, med en 99 % indfangningsrate overfor spam. E-mail-sikkerhed giver kunderne effektiv anti-malware, anti-spam, indholdsfiltrering og e-mail-krypteringstjenester fra en anerkendt skyplatform. Den beskytter også din organisation mod malware, spam, phishing, målrettede angreb og masse-e-mail, uden at det kræver ekstra hardware.

Gratis forslag

Kontakt os

For mere information skal du blot kontakte én af vores venlige konsulenter:

    +45 (8) 082 0060 (kontoret i London)
   sales@ssl247.dk