Hos SSL247® hjælper vores internetsikkerhedskonsulenter både prestigefyldte multinationale mærker, statslige enheder og mindre virksomheder. Alle vores klienter får vores uovertruffen kundeservice og support uanset deres størrelse og status. Hvorfor ikke ringe til os i dag og opleve det selv?

Se en af vores undersøgelser her: Download vores PDF - Hvordan Symantecs EV-certifikater skaffer tillid og flere indtægter til dine kunder+45 (8) 082 0060 (London kontor)
sales@ssl247.dk

Til større virksomheder med større internetsikkerhedsbehov anbefaler vi Symantec, Thawte og GeoTrust-certifikater. Men uanset om din virksomhed er stor eller lille, vi vil håndplukke produkter, der opfylder din hjemmesides behov. Kontakt os i dag for at høre vores anbefalinger til din hjemmeside.

Det siger vores partnere …

Cathal Moyne, Symantec

Symantec arbejder med partnere, der har erfaring, professionalisme og en historik af fremragende kundeservice. SSL247® overgår alle vores krav på disse områder.

Henry Krumins, GlobalSign Sales Director EMEA

GlobalSign er glad for at kunne arbejde sammen med SSL247-teamet... SSL247 er uden tvivl førende inden for sit felt

Hvad vores kunder siger...

Amel Mekhinini, Network Security Service Manager, Europcar

Tak for jeres hårde arbejde og jeres professionalisme. Jeg var meget imponeret, og jeg er oprigtigt taknemmelig.

David Felton, Lead Programmer, SEGA Europe

Hele mit team var imponeret af den yderst opmærksomme kundeservice og tekniske bistand, vi modtog fra SSL247®.

Karim Abdi, IT Manager, UNESCO

Jeg har været meget tilfreds med jeres proaktivitet og niveauet af den ekspertise, I har leveret.

Lee Ball, Project Manager, Detica NetReveal

SSL247® tilbød en professionel service og en hurtig ekspeditionstid for at levere Symantec Secure Site Pro-certifikater til Detica. Projektet er en succes, og vi er taknemmelige for deres indsats og hjælp.

Olivier Lejeune, Security Manager, Ogone Payment Services

SSL247® tilbyder en bred vifte af produkter med dedikerede kontoansvarlige, der hjælper med selv de mindste forespørgsler. Vi vil helt sikkert anbefale dem til vores partnere.

Peter Scott, Technology Officer, North Tyneside Council

Jeg vil meget gerne takke Janet og hendes kollega Timothée for deres hjælp med at installere vores nye certifikat. De var begge teknisk fremragende. Mange tak for den leverede hjælp og fremragende support.

Alex Steer, Eison Ltd

Min erfaring med SSL247® har været enestående. Opkald til deres kontornummer – som er klart synligt på hjemmesiden - går direkte til deres receptionist. Selvom jeg kun er en lille kunde, lyttede min kontoansvarlige opmærksomt til mit problem og forstod tydeligt alle aspekter af det. Hun tog ejerskab over mit problem og gjorde alt for at løse det. Jeg er meget taknemmelig for SSL247®.

Caroline Grootjans, Head of eCommerce at Wheelies Direct Ltd

Jeg var meget tilfreds med det høje niveau af hjælpsomhed og professionalisme fra vores kontomanager og de andre SSL247®®-medarbejdere, vi har arbejdet sammen med. Det er en fornøjelse at samarbejde med en så proaktiv virksomhed.

Nogle af vores tilfredse kunder!