SSL247® et team af anerkendte eksperter

Siden den allerførste dag har vi været på udkig efter nye måder, hvorpå vi kan presse os selv yderligere i forhold til vores konkurrenter, så vi kan give dig den bedst mulige tjeneste. Vores akkrediteringer er et bevis på denne mission, og vi kan nu prale af tre større tilkendegivelser (SSE/SSE+ akkrediteringer, Website Security Specialisation og ISO 27001: 2013) samt platin partnerskab med alle større SSL-mærker.

Vores fortsatte engagement i at adskille os fra andre SSL-udbydere har ikke blot resulteret i, atSSL247® bliver den førende SSL-konsulent i hele EMEA-regionen, men det er også med til at sikre, at vi stadig benytter de høje standarder, vi altid har angivet for os selv. Det betyder, at vi aldrig er tilfredse med at hvile på laurbærbladene for vores eksisterende akkrediteringer. Dette betyder, at vi derfor har samlet flere prestigefyldte akkrediteringer inden for de sidste par år, hvilket helt klart kan have stor interesse for dig:

ISO 27001:2013

I oktober 2014 opnåede vi ISO 27001:2013-akkrediteringen, der viser vores engagement til hele tiden at ville forbedre vores kundeservice og kvalitet inden for levering. ISO 27001:2013 er globalt anerkendt og symboliserer de høje standarder inden for vores system til administration af informationssikkerhed – og vores forpligtelse til dine dataers sikkerhed.

Symantec Specialist Partner

I marts 2013 fortsatte vi med at hæve niveauet, efter vi blev Website Security Specialist Partner for industrigiganten Symantec. Vi er en af ca. et dusin partnere i HELE VERDEN, og kun 1 ud af 2 i Storbritannien har fået tildelt denne priviligerede status. Så du kan være helt sikker på, at du er i sikre hænder hos os.

Dette elite partnerskab betyder større fordele for dig og din virksomheds internetsikkerhed – på både lang og kort sigt. For at fejre partnerskabet har Symantec uploadet en PDF-fil med et partnerbillede på deres website med SSL247® som deres pålidelige partner og beskriver, hvad vi kan.

Kortsigtede fordele

Med vores nye partnerskab kan vi forbedre effektiviteteni prævaliderings- og godkendelsesprocedurer og foreslå hurtigere teknikker til installation af dine certifikater.

  • Hvordan vil du bruge din nye ekstra tid? Vores dedikerede konsulenter inden for internetsikkerhed kan nu rådgive dig om teknikker, der kan forbedre hastigheden af din installation. Det betyder, at du er konfigureret og klart hurtigere, end du havde regnet med, med færre problemer og mindre tidsspild.
Langsigtede fordele

På grund af Symantecs omfattende ry og ekspertise har vi nu priviligeret adgang til de nyeste oplysninger angående teknologier og forandringer på markedet

  • Det betyder, at du hele tiden er med fremme - det er ikke kun internettet, der bliver bedre, det bliver de online trusler også.
  • • Efterhånden som teknologien inden for internetsikkerhed bliver bedre, kan du være sikker på, at vi er de første, der kender og videregiver vores værdifulde indsigt - længe før vores konkurrenter.

Det bliver bedre

Symantec giver os også eksklusiv adgang til værktøjer og træning, så vi yderligere kan forbedre vores ekspertise og færdigheder.

  • Det betyder, at du får bedre support fra vores ekspertteam.
  • Du får også den bedst mulige service, da vores konsulenter inden for internetsikkerhed udnytter denne priviligerede mulighed til at udvide deres allerede omfattende viden – når det er nødvendigt.

 

Vores status som Specialist Partner bygger på tidligere vigtige akkrediteringer.

Symantec SSE+

For at opnå større niveauer af ekspertise og kundesupport blev vi i august 2012 kvalificerede eksperter i Symantec SSL-produkter, herunder Symantec, GeoTrust, Thawte og RapidSSL. Alle vores medarbejdere tog SSE-bedømmelsen (Symantec Sales Expert) og SSE+-bedømmelsen (Symantec Sales Expert Plus) - med intet mindre end en 100 % beståelsesgrad.

Akkrediteringen viser kvaliteten af vores tekniske viden og produktviden, hvilket giver os mulighed for at kunne rådgive dig med absolut sikkerhed.

Oliver Wilkinson, SSL247®'s administrerende direktør, taler live på InfoSecurity Europe 2014 om vores omfattende produktudvalg, vores konsulenters ekspertise inden for internetsikkerhed og vores Platin-partnerskab.

Du kan være helt sikker på, at vores ekspertise er fuldt ud akkrediteret. Du får rådgivning og teknisk support fra kvalificerede eksperter - det er vigtigt for både den kortsigtede og langsigtede fremtid for din internetsikkerhed.

Kortsigtede fordele

Vi er her for at hjælpe - vi hjælper ikke blot med at gøre processen så hurtig som muligt, men vi er her også for at sikre, at det hele kører uden problemer.

  • Oplev en hurtigere revisions- og installationsproces.
  • Komplet teknisk support på niveau 1 og 2.
Langsigtede fordele

Vores tjenester er uforlignelige med ikke-akkrediterede udbydere.

  • Hav mest muligt tillid til alle vores ekspertråd og uvildige råd fra vores dedikerede konsulenter inden for internetsikkerhed.

" Symantec arbejder sammen med partnere, der har erfaring, er professionelle og har kunnet vise en række fantastiske resultater inden for fremragende kundeservice. SSL247® overstiger alle vores krav inden for disse områder.™ "

Cathal Moyne, Symantec.

 

Hos SSL247® bestræber vi os konstant på at levere de bedste produkter fra de mest pålidelige markedsførende partnere. Hvis vores vigtige anbefalinger og akkrediteringer ikke var nok til at udelukke evt. rester af tvivl, har SSL247® opbygget en omfattende portefølje af flere priser, der symboliserer vores væld af viden og vores engagement til din online sikkerhed.

2015

Vi er stolte af at kunne annoncere, at SSL247® rangerer i Deloitte Technology Fast 500 EMEA 2015 - et prestigefyldt program, der formelt anerkender SSL247® som en af de hurtigst voksende teknologivirksomheder i Europa, Mellemøsten og Afrika (EMEA). SSL247®™s rangering i Deloitte Technology Fast 500 er beregnet ud fra virksomhedens fænomenale væksthastighed over en omfattende fireårig periode sammenlignet med andre teknologivirksomheder, der har base i EMEA-regionen...Læs mere

 

 

 

 

 

På Symantecs EMEA Roundtable, der blev holdt i Budapest, blev SSL247® hædret med den meget anerkendte pris - 2015 Symantec EMEA Sales Growth Partner Award.  Prisen blev overrakt til SSL247® "Europas bedste SSL-forhandler" for vores enestående vækst i 2015. Hvert år opfylder vi flere kunders behov end nogen andre i EMEA-regionen, og prisen symboliserer vores markedsførende ekspertise og klippefaste forpligtelse over for vores kunder... Læs mere

2014

Under Symantec Platinum Partner Roundtable - den eksklusive årlige begivenhed i Dubai, der bliver afholdt for Symantecs største og vigtigste europæiske partnere, havde SSL247® æren af at vinde den prestigefyldte, eksklusive og højt anerkendte pris, ”EMEA Symantec Champion 2014”.Denne pris definerer vores status som den største og mest dedikerede partner i Europa, og vi er stolte af at blive formelt anerkendt som en større europæisk spiller på markedet. Den repræsenterer ikke kun fortræffeligheden ved vores ekspertise, men også den omfattende viden, vi leverer til vores kunder hver dag... Læs mere

 

 

 

 

 

 

 

Kontakt os

Hvis du gerne vil vide mere om vores nyeste akkreditering, eller hvis du har brug for uvildig rådgivning om SSL-certifikater, kan du kontakte en af vores konsulenter inden for internetsikkerhed i dag.

    +45 (8) 082 0060 (London-kontor)
   sales@ssl247.dk

Læs, hvordan vores kunder har opnået fordele med vores tjenester.