Om SSL247® – The Web Security Consultants

SSL247® - Internet sikkerhedskonsulenterne: sørger for din online-forretnings sikkerhed og udvikling


Med over 10 års erfaring i internetsikkerhed fra 14 forskellige markeder har vi hos SSL247® tilegnet os et stort branchekendskab. Det er ikke nok at bare levere produkterne. Fordi onlinesikkerhed betyder så meget for din forretning og dennes omdømme, er kompetent support og service uvurderlig. Ved hjælp af vores ekspertise og fokus på support tilbyder vi alle vores kunder skræddersyede anbefalinger. Virksomheder er forskellige, og som et fint jakkesæt kræver din internetsikkerhed betydelige tilpasninger for at passe dig perfekt.

Hos os får du din helt egen kontoadministrator, der er tilgængelig på en direkte linje og er hurtig til at besvare e-mails, uanset om det gælder en ordreforespørgsel eller bare fejlfinding. Vi lægger samme energi i både nye og eksisterende kunder, fordi vi arbejder med at holde dig beskyttet, og ikke bare at levere de produkter, som du bruger til det.

Vi har nået flere vigtige milepæle i vores bestræbelser på at levere vores kunder den helt rigtige kombination af de bedste produkter og den bedste service, bl.a.:

  • Opnåelse af platinpartnerskaber hos fem børsnoterede SSL-certifikatudbydere: SYMANTEC, Thawte, GeoTrust, GlobalSign, Comodo og RapidSSL
  • Modtagelse af 100% beståelsesprocent for SSE/SSE+ akkrediteringer
  • Udnævnelse som en af kun 6 europæiske virksomheder, som Symantec anerkender som en Website Security Solutions Partner
  • Prisen "EMEA Symantec champion 2014," hvilket slår vores status som den største og mest dedikerede partner i Europa fast
  • Opbygning af en personlig, sikker og overskuelig administrationsportal, MySSL®, der holder alle dine tjenester på plads: dine SSL-certifikater, digitale id'er og signeringer, penetrationstest-tjenester, portefølje af domænenavne , beskyttelse af brand.
  • Levering til vores kunder af en fuldstændig sikker måde at beskytte deres brand mod den forestående udgivelse af tusindvis af nye udvidelser af domænenavne (gTLD'er) med vores Brand Protection service
  • Tilbyde vore kunder en ubesværet, sikker og overskuelig porteføljeadministration af domænenavne via MySSL® og enkel Domænenavnsregistrering uden nogen trælse, skjulte gebyrer


SSL247's® vision

Cyberkriminalitet findes overalt. Hastigheden, som internettet vokser med, modsvares kun af de trusler, der følger med. Tyveri af data, malware, cyber-besættelse, phishing og forfalskning af elektroniske dokumenter kan ikke standses. Det er derfor vi leverer modforanstaltninger mod alle disse farer. Med SSL247 er det let at holde styr på din sikkerhed ® – vi tilbyder alle værktøjerne på ét, let administrerbart sted. Med dedikeret support som prikken over i'et.

Vi kalder det Online Business Continuity:

Online Business Continuity Wheel - English

Find ud af mere om komponenterne i Online Business Continuity nedenfor:

Vi er Symantecs Web Security Solutions Partner og det er den bedste måde at beskrive vores service på. Vi leverer overbevisende, garanterede løsninger mod det, der volder dig sorger på internettet og de konkrete trusler, som grafikken ovenfor viser.

Men tag ikke bare vores ord for det. Her er det som Symantec siger: Symantec's Partner snapshot. Dette gives ikke til en hvilken som helst virksomhed. Dette kræver en ekspertforhold til Symantec, det største navn inden for online-sikkerhed, og de kræver kvalitet. Men man kan roligt sige, at vi opfylder alle deres krav... og så lidt til.


Vi ser frem til at høre fra dig

Kontakt os, og vi vil med glæde drøfte din internetsikkerhed og give dig den bedste rådgivning der findes. Selv om du kommer i selskab med over 7.000 tilfredse kunder, behandler vi din virksomhed med den engagerede opmærksomhed, den fortjener, indtil du er helt tilfreds. Sæt os på prøve i dag.

null +45 (8) 082 0060
null sales@ssl247.dk
nullSuite Q, 2 East Poultry Avenue, London, EC1A 9PT